Çukur Akşın öldü mü? Akkız İlayda İlişan diziden çıktı mı

Çukur Aşkın öldü mü? Çukur dizisi Akkız'ı İlayda İlişan diziden ayrıldı mı? Çukur Akşın öldü mü merak ediliyor. Koçavalılar büyük bir şok daha yaşacağı bölümde Akşın akıbeti merak ediliyor.

Çukur Akşın öldü mü? Akkız İlayda İlişan diziden çıktı mı
Yayın Tarihi: 29.04.2019 18:19:00

Show TV ekranlarının iddialı dizisi Çukur, yeni bölümüyle de heyecan yaratacak! Çukur'un yeni bölüm fragmanında bir detay dikkatleri çekti! Çukur Akşın öldü mü? Yücel nam-ı diğer Yüzüklü Celasun'un eşi Akşın'ı öldürdü mü? Sena'dan sonra Akşın da ölüyor! Akşın rolüyle Çukur dizisinde yer alan güzel oyuncu İlayda İlişan Çukur dizisinden ayrılıyor mu? Çukur 63. bölüm fragmanında birçok olay, yeni bölümle ilgili detayları veriyor. İşte 63. Bölümde yaşanacaklar ve Çukur'un Akşın'ının ölümü...

Ay Yapım yapımcılığında hazırlanan ve halen daha soluksuz şekilde Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Çukur dizisi, 63. bölümüyle ekranlarda olacak! Çukur 63. bölüm fragmanı yayınlandı ve 63. bölüm fragmanında dikkat çeken bir olay yaşandı! Çukur'da Celasun'un eşi Akşın ölüyor! Sena'nın ardından Koçovalı erkeklerinin sevdiklerini bir bir öldüren Yüzüklü yani Yücel, bu kez de Celasun'un karısı Akşın'ı öldürüyor! Celasun da Yamaç gibi ortalığı bir birine katacak! Yüzüklü bu kez çok büyük bir oyunun içinde! 


AKŞIN ÖLÜYOR! İLAYDA İLİŞAN DİZİDEN AYRILIYOR...

63. bölüm tanıtımında yerde melek gibi yatan Akşın, Celasun'u perişan ediyor! Celasun ardından kahvehaneye giderek Yamaç'a haber veriyor! Öfkeden deliye dönen Yamaç ortalığı birbirine katıyor. Vartolu'da yeniden sahnelerde... Vartolu, Yamaç, Celasun ve Cumali hiç duraksamadan Yücel'in peşine düşüyorlar. Dizinin 63. bölümünde gerilim bir hayli yüksek! Vartolu ve Medet silahları çekiyor! 

Çukur 63. bölümüyle bu akşam (Pazartesi) Show TV ekranlarında olacak. Dizide bu bölümde Akşın ölecek! Celasun'un eşi diziye veda ediyor. Akşın karakterini canlandıran güzel oyuncu İlayda İlişan Çukur dizisine 63. bölümle veda etmiş olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR