Çukur Azer Kurtuluş kimdir? Azer karakteri Avatar Atakan mı Cihangir Ceyhan Cio mu oynayacak

Çukur Azar karakterini kim canlandıracak. Çukur'da Azer Kurtuluş karakterini Atakan Arslan mı Cihangir Ceyhan mı canlandıracak. Çukur Azar kim oynuyor.

Çukur Azer Kurtuluş kimdir? Azer karakteri Avatar Atakan mı Cihangir Ceyhan Cio mu oynayacak
Yayın Tarihi: 30.04.2019 20:47:00

Çukur dizisinin yeni karakteri Azer Kurtuluş kimdir? Çukur Azer kimdir? Çukur Avatar Atakan katıldı. Show Tv sevilen dizisi Çukur'a Avatar Atakan katıldı. Ünlü boksçu ve oyuncu Avatar Atakan kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Çukur yeni karakteri Azer nasıl bir tip olacak? Azer Kurtuluş kim, nereli?

Survivor şampiyonluğuyla ünlenen Avatar Atakan, Atakan Korkmaz Çukur dizisinde! Ünlü boksör Avatar Atakan, daha önce Survivor'a katılmış ve yarışmayı şampiyon tamamlamıştı. Ardından şöhretin kapıları kendisine açılmış ve Söz dizisinde rol almıştı. Söz dizisinde Zafer rolüyle kuvvetli bir Türk askerini canlandıran Avatar Atakan, şimdi de Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da yer alacak! Ünlü boksör Avatar Atakan Çukur dizisinde Azer Kurtuluş karakterini oynayacak. İzleyiciler şimdiden Azer Kurtluş kimdir, nereli Avatar Atakan kimdir? Sorularını araştırıyor.

Çukur Azer Kurtuluş Nasıl Bir Karakter Kimdir?


Çukur dizisinin yeni karakteri Azer Kurtuluş olacak. Avatar Atakan dizide Azer Kurtuluş karakterini canlandıracak. Azer Kurtuluş diziye İstanbul'un sefiri olarak katılacak. Vartolu'nun kardeşi Savaş'ı öldürmesinin ardından sahneye çıkan Azer Kurtuluş, Vartolu ile büyük bir hesaplaşmanın içerisine girecek! Çukur izleyicileri şimdiden büyük bir merakla Azer Kurtuluş karakterini bekliyor. Yeni bölümlerde Azer Kurtuluş karakteriyle Avatar Atakan'ı izleyeceğiz.

AVATAR ATAKAN KİMDİR?

Daha önce Boks hayatıyla bilinen ancak Survivor yarışmasındaki şampiyonluğuyla ününe ün katan Avatar Atakan Söz dizisinde rol almıştı. Ardından da Çukur dizisinde Azer Kurtuluş karakterine hayat verecek Atakan Arslan, 29 yaşında ve profesyonel olarak boksla ilgilenmeyi sürdürüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR