Çukur Damla kimdir? Hare Sürel kaç yaşında nereli sevgilisi kim

Çukur Damla kimdir? Çukur dizisinde Uluç Reis'in kızı Damla karakteriyle katılan Hare Sürel nereli, kaç yaşında merak ediliyor. Çukur Damla Hare Sürel nereli, kaç yaşında sevgilisi var mı?

Çukur Damla kimdir? Hare Sürel kaç yaşında nereli sevgilisi kim
Yayın Tarihi: 25.02.2019 18:26:00

Çukur Damla kimdir? Çukur dizisinde Damla karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Çukur, Damla karakteriyle Uluç Bey kızı katıldı. Dizide damla karakteri geceye ettiği küfürlerle damga vurdu. Peki Çukur'da Damla hangi oyuncu canlandırıyor?

Çukur Damla kimdir?

Çukur dizisinde Damla karakterini güzel ve genç oyuncu Hare sürel canlandırıyor. Poyraz Karayel rolünden sonra uzun bir süredir ekranlarda uzak duran Hare Sürel hayranlarıyla Çukur'da buluşuyor. 

Hare sürel kimdir?


1983 doğumlu güzel oyuncu Hare sürel 36 yaşında. Aslen SAmsun'lu olan güzel oyuncu Bafralıyım demeyi seçer. Tiyatro kökenli olan güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. Ayrıa yüksek lisans sinema üzerine tamamlamıştır.

İlk olarak Medcezir dizisinde Leyla karakteriyle çok sevdiğimiz oyuncu, Poyraz Karayel dizisinde Meltem Karayel karakteri halen hafızlardadır. Hare Sürel en son Çukur dizisinde damla karakterini canlandırmaktadır.

Damla Cumali aşkı

Dizide Damla karakteri Cumali Koçavalı karakteriyle aşk yaşayacak. Aykırı iki ismin aşkı ekranlarda olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR