Çukur Dizisinin "Vartolu" Rolündeki Erkan Kolçak Köstendil Kimdir?

2017’nin hiç kuşkusuz ses getiren en iyi televizyon dizilerinden biri olan Çukur’da Vartolu rolüyle izleyenleri hayran bırakan Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

Çukur Dizisinin "Vartolu" Rolündeki Erkan Kolçak Köstendil Kimdir?
Yayın Tarihi: 11.01.2018 15:19:00

Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa‘da doğmuştur. İlkokulu ve ortaokulu Bursa’da okudu. Bursa Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Tiyatroya Tuncay Özinel Tiyatrosu’nda başlayarak çeşitli tiyatrolarda sahne yapmaya başladı, film ve dizilerde rol aldı.

TRT1 de yayınlanan “Sakarya Fırat” dizisindeki Er Mahmut Karakum karakteriyle herkesin beğenisini kazandı.

Orta metraj film olan “Torbacının Esrarı” adlı filmin senaryosunu yazdığı gibi çekimlerini de kendisi yaparak Amsterdam ve İstanbul‘da gerçekleştirdi.


Yazdığı, yönettiği ve oynadığı “Karşı Cinsle Tanışma Sanatı” adlı tiyatro oyunu ise Isparta “sanal cafe”de sahne almıştır.

Erkan Kolçak Köstendil, 2014 yılında, başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım‘ın oynadığı “Ulan İstanbul” adlı dizide Karlos karakterini canlandırdı.

2017 yılındaki şüphesiz en iyi dizilerden biri olan Çukur dizisinde Vartolu rolünü oynayan Köstendil dikkatleri yine üstüne çekmeyi başardı.

Ödülleri : 

Galatasaray Üniversitesi Sinepark Kısa Film Yarışması – En iyi senaryo -En iyi görüntü – kısa film “Vakit” 
Kral Midas Kısa Film Yarışması ‘En İyi Film-En İyi Yönetmen’ – kısa film “Vakit” 
Tiyatro Tiyatro dergisi tarafından “Yılın Erkek Oyuncusu” ödülü – AuT (Oyun) 
17. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri, Seçici Kurul Genç Oyuncu Özel Ödülü – (Aut – Sıfırnoktaiki) 
47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Özel Gösterim iyi senaryo-en iyi görüntü-en iyi yönetmen-en iyi film ödülü – kısa film “Vakit”




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR