Çukur'a bomba transferler! Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal sürprizi

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur yeni sezon için gün sayıyor. Çukur dizisi yeni sezonda hangi sürprizler yaşanacak? Çukur dizisinin yeni sezonunda güzel oyuncu Sinem Kobal'da diziye dahil olacak. Sinem Kobal'ın eşi yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu da Çukur'da oynayacak mı? Merak ediliyor

Çukur'a bomba transferler! Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal sürprizi
Yayın Tarihi: 21.08.2019 22:43:00

Ay Yapım yapımcılığında hazırlanan ve 2 sezonu geride bırakan Çukur dizisi, yeni sezon için geri sayıma geçti! Çukur dizisi tutkunları, heyecanla yeni sezonu beklerken, Çukur'da yeni sezon bombaları da patlamaya başladı! Çukur dizisinin yeni sezonunda Sinem Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu da mı dahil olacak? Bu soru yanıt arıyor.

2. sezonda Dilan Çiçek Deniz, Erkan Avcı ve Berkay Ateş gibi bir çok önemli oyuncusunu kaybeden Çukur dizisine, yeni sezonda güzel oyuncu Sinem Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun birlikte katılacağı iddiaları televizyon medyasına bomba gibi düştü! Dizi severleri heyecanlandıran gelişmeye göre Sinem Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu Çukur'un yeni sezonunda yer alacak. 

ÇUKUR YENİ SEZONDA SİNEM KOBAL VE KENAN İMİRZALIOĞLU OLACAK MI?


Özellikle Kenan İmirzalıoğlu için daha önce "Cumali Koçovalı" rolüyle diziye dahil olacağı yönünde birçok kez iddialar ortaya atılmıştı. Ancak Cumali Koçovalı rolü Kenan İmirzalıoğlu'nun olmamıştı. Yeni sezonda Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal'ın Çukur'a katılacağı iddiaları yükses sesle konuşuluyor ancak şuan resmi bir açıklama gelmedi! 

ÇUKUR YENİ SEZONDA YENİ İSİMLER GELİYOR 

Çukur dizisinin 3. sezonunda Kaan Urgancıoğlu, Rojda Demirer ve Hakan Kurtaş ile Çağan Atakan Arslan'ın da diziye dahil olacağı iddia ediliyor.

Çukur dizisinin yapımcısı Ay Yapım, henüz yeni sezonla ilgili anlaşılan oyuncuları açıklamadı. Ancak yeni sezona kısa bir süre kala Çukur'un yeni oyuncuları da ortaya çıkacak. Lütfen beklemede kalın...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR