Çukur'da Yamaç öyle bir diyaloğa imza attı ki herkes gülmekten kırıldı

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur dün akşam 52. bölümüyle ekranlara geldi. Ancak Çukur 52. bölümde Yamaç öyle bir diyaloğa imza attı ki ekran başındaki herkes adeta mest oldu. İşte detaylar...

Çukur'da Yamaç öyle bir diyaloğa imza attı ki herkes gülmekten kırıldı
Yayın Tarihi: 19.02.2019 12:16:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dün akşam 52. bölümüyle ekranlara geldi. Koçovalılar'ın yeniden Çukur'a döndüğü bölümde heyecan doruktaydı.

Çukur 52. bölümde İdris Baba'nın da yeniden Çukur'a dönmesiyle rahat bir nefes alan Çukur fanları, İdris'in arkadaşı Uluç'u ise çok sevdi.

Silah bulmak için Uluç'tan yardım isteyen Koçovalı erkekleri adamın manyak olduğunu duysalar da bir anlaşma sağlayabilmek için Şero'ya gitmek istedi. İşte bu sahnede Yamaç herkesi gülmekten koparttı. İşte o sahnenin detayları...



Yamaç'ı ve Selim'i yanına alarak Şenol'a götüren Uluç ise neler olacağını merakla bekliyordu. Şenol'un mekanına gittiklerinde Kazım Koyuncu'nun Kukuli şarkısı son ses açıktı. 

Duyduğu müzikle horon tepen Yamaç ise bu adamı seveceğini söyledi. Tam da o anda beklenen adam Şero mekana geri döndü. 


Yamaç'ı ilk görüşten çok sevdiğini söyleyen Şenol, Selim'i de hiç sevmediğini söyledi. Sonrasında silah için ödeme konusunu konuşan Şenol ve Koçovalılar işi çözmek için uğraşıyordu.



İşte tam da bu anda Yamaç Şenol'a dönüp Kukuli şarkısının melodisiyle, "Nasıl Nasıl öderiz nasıl nasıl öderiz?" dedi. Yamaç'ın bu sözlerine karşılıksız kalamayan Şenol ise "Merak etme çözeriz merak etme çözeriz" deyince sosyal medya yıkıldı.

İki delinin bir araya geldiğini söyleyen Çukur izleyicileri, bu tarz şeylerin Yamaç'a hayat veren Aras Bulut İynemli'ye çok yakıştığını düşünüyor. 

İşte Yamaç ve Şenol'un olay olan o Karadeniz diyaloğu:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR