Çukur'da Yamaç ve Nehir'den Erik Dalı! Bölüme damgasını vurdu

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur dün akşam 3. sezon 4. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Nehir ve Yamaç'ın parkın ortasında dans ettiği anlar herkesi şoke ederken, esas bomba ikilinin Erik Dalı oynamasıyla patladı. İşte detaylar...

Çukur'da Yamaç ve Nehir'den Erik Dalı! Bölüme damgasını vurdu
Yayın Tarihi: 8.10.2019 09:50:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dün akşam 71. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin dnkü bölümünde Çukur'a dönen Yamaç'ı bulan Nehir “Önemli kararlar vermeden önce dans ederim” diyerek Yamaç'ı parka götürdü. Müzik olmadan dans etmeye başlayan Nehir'e Yamaç da kayıtsız kalamadı. 

Etraflarına dans ederken yüzlerce insanın toplandığı Yamaç ve Nehir finali Erik Dalı türküsüyle yaptılar. İzleyiciler bu anlarla mest olurken ikilinin uyumu da herkesten tam not aldı. 

İşte Yamaç ve Nehir'den Erik Dalı şov:




Çukur son bölümde neler oldu? 

Çukur 71. bölümde; Yamaç’ı Azer, Akın ve Timsah’ın saldırısından gizemli biri kurtarırken onun öldüğünü sanan Azer bu kez diğer Koçovalıları bitirmek için harekete geçecek. Hapisteki Koçovalıların bu saldırılar karşısında nasıl ayakta kalacağı merak konusuyken Vartolu’ya beklemediği bir yerden yardım gelecek.

Aliço’nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken Aliço, Yamaç’a ulaşmaya çalışacak. Yamaç’ın yaptığı beklenmedik ziyaretler, onu yine Çukur’un sokaklarına götürecek. Bu durum karşısında Akın’ın tepkisi ve Yamaç’ın atacağı hamleler soluksuz beklenecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR