Cumhurbaşkanı Erdoğan burs ve krediler ile alakalı açıklama yaptı! İşte tüm ayrıntılar

Kurban Bayram öncesinde yapılan ödemeler karşısında pek çok öğrenci tarafından kredi ve bursların bayram öncesinde yatırılıp yatırılmayacağı sorusu araştırılması ile gündemimizde ki yerini almaktadır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burs ve krediler ile alakalı açıklama yaptı! İşte tüm ayrıntılar
Yayın Tarihi: 31.07.2020 21:02:00

Kurban Bayram öncesinde yapılan ödemeler karşısında pek çok öğrenci tarafından kredi ve bursların bayram öncesinde yatırılıp yatırılmayacağı sorusu araştırılması ile gündemimizde ki yerini almaktadır. Konu ile alakalı olarak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından açıklamaların gelmesinin ardından müjdeli haber verildi. İşte konuya dair merak edilen tüm detaylar…

Kurban bayramı öncesinde günümüzde emekli ikramiyeler, kısa çalışma ödeneği, işsizlik maaş ödemeleri, engelli maaşları ve engelli bakım maaşlarının yatırılmasının ardından kredi ve burs alan öğrenciler de ödemelerinin yatırılıp yatırılmayacağını merak içerisinde araştırması ile gündemimizde ki yerini almıştı. Peki, burs ve krediler bayram öncesinde yattı mı? Konuya dair açıklamalar Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından gelmesi ile dikkatlerini üzerine çekmektedir. Kurban Bayramı öncesinde pek çok vatandaşımız bu fırsatları değerlendirerek ihtiyaçlarını karşılamak için ödemelerin erkene alınmasını talep etti. İşte Ayrıntılar…

BAYRAM ÖNCESİ KREDİ VE BURS ÜCRETLERİ YATTI MI?

Günümüzde pek çok vatandaşımız tarafından merak edilen önemli unsurlar arasında kredi ve burs ödemeleri birçok öğrenciyi yakından ilgilendiren konular arasında bulunmaktadır. Bayram öncesinde nakit ihtiyaçların karşılanabilmesi amacıyla pek çok vatandaşımız burs ve kredi ödemelerinin erken yatırılması talep edildi. Burs ve kredi ödemelerinin ne zaman yatırılacağına dair Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından gerekli ödemeler başlatılması ile beraber dikkatler üzerine çekilmektedir.

Kredi ve burs ödemelerine dair yapılan açıklamalar dahilinde pek çok vatandaşımız bu olanaklardan yararlanma olanağına sahip olmak istemektedir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte KYK burs ödemelerinin bayram öncesinde yatırılacağı açıklanması ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bunun üzerine 28 Temmuz 2020 tarihi itibari ile öğrenciler için yapılan KYK kredi ve burs ödemeleri erkenden yatırılarak gündemimizde ki yerini alıyor. Ödemeler T.C. kimlik numarasının son hanesine göre yapılacağı açıklanması ile öğrenciler ödemelerini aldı.


KYK KREDİ VE BURS ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar dahilinde milyonlarca vatandaşımız için müjdeli haberin gelmesinin hemen ardından ödemeler öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. Bu kapsam doğrultusunda 28 Temmuz itibari ile 1 milyon 55 bin öğrenci için yapılan ödeme miktarı 603 milyon TL’nin üzerinde olduğu açıklandı.

Burs ödemeleri 30 Temmuz 2020 tarihi ile tamamlanmasının ardından pek çok öğrencinin hesabına ödemeler yapıldı. T.C. kimlik numaralarının son hanelerine göre 4 ve 6 olan öğrenciler ödemelerini 29 Temmuz itibari ile alma olanağına shaip olmaktadırlar. Bu kapsam doğrultusunda 30 Temmuz itibari ile gerekli ödemelerin yapılması gündemimizde ki yerini almaktadır. Öğrenciler için yapılan bu ödemeler hesaba geçirilmesi ile sevindirici haber verildi böylelikle vatandaşlarımız bayram öncesinde meydana gelen ihtiyaçlarını karşılama fırsatını elde edebilecek.

CUMHURBAŞKANI AÇIKLADI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar dahilinde pek çok vatandaşımız için sunulan bu olanaklar karşısında müjdeli haber geldi. Öğrenciler için ödenmesi ön görülen KYK kredi ve burs ödemeleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından

Emekli, engelli ve öğrencilerin ödemelerinin bayram öncesi yapılacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu bayramda altıncı defa 12,4 milyon emeklimize biner lira bayram ikramiyelerini ödüyoruz. İfadeleri ile gündemimizde ki yerini almaktadır.
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR