Damat Bayıldı programının ilk gün yarışmacıları Rukiye ve Fatoş kimdir? Damat kimin yemeğini beğendi

Show TV'nin iddialı yeni yarışma programı Damat Bayıldı 26 Ağustos pazartesi günü ilk bölümüyle başladı.5 gelin, 5 kaynana ve 5 damadın olduğu programın ilk gün yarışmacıları Rukiye ve Fatoş hanım oldu.Peki Damat Bayıldı ilk gün yarışmacıları Rukiye ve Fatoş kimdir? Damat kimin yemeğini beğendi?

Damat Bayıldı programının ilk gün yarışmacıları Rukiye ve Fatoş kimdir? Damat kimin yemeğini beğendi
Yayın Tarihi: 26.08.2019 16:11:00

Show TV'nin sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği yemek yarışması Damat Bayıldı bugün ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Her hafta 5 gelin, 5 kayınvalide ve 5 damat adayının kıyasıya yarışacağı yarışmada 26 Ağustos pazartesi günü Rukiye Hanım ve gelini Fatoş yarışacak. Hal böyle olunca Rukiye Hanım ve gelini Fatoş kimdir? çok merak edildi. Biz de sizler için bu soruyu yanıtladık.

DAMAT BAYILDI 26 AĞUSTOS YARIŞMACILARI RUKİYE VE FATOŞ KİMDİR? 

Rukiye Hanım'ın gelini olan Fatoş yarışmanın en renkli gelini. Pembe saçlarıyla baya bir dikkat çeken Fatoş eşine karşı da çok cilveli. Güzelliği kadar yemeklerine de güvenen Fatoş eşine "benim yemeğimi arama en güzeline puan ver zaten o benimdir" diyerek iddiasını da konuşturuyor. Dilinin kemiği olmayan Fatoş sonraki günlerde rakiplerine kök söktürecek gibi görünüyor.



Yarışmada güneş gözlüğü ile dikkat çeken kayınvalide Rukiye Hanım usta şeflere taş çıkaracak yemekler yaptığını düşünüyor. Damak lezzetine de çok güvenen Rukiye Hanım oldukça iddialı bir kadın.

Göğsünde büyük bir dövmesi olan Ferdi, hem hareketli hem heyecanlı bir kişiliğe sahip. Tahammül eşiği bir hayli düşük olan Ferdi, neler yaşayacak izleyip göreceğiz...




Damat Bayıldı Ferdi yemeklere kaç puan verdi?

Haftanın ilk günüde Rukiye Hanım ve Fatoş, islim kebabı, domatesli pilav ve hanım göbeği tatlısı yapacak. Peki Ferdi eşinin yemeğini mi annesinin yemeğini mi daha çok beğenecek? Gelinler ve kayınvalideler yemeklere kaç puan verecek?



DAMAT BAYILDI PROGRAMININ FORMATI NE?

Damat Bayıldı programında beş aile yarışacak. Gelin, kayınvalide ve damadın yarıştığı programda her gün bir gelin ve kayınvalide yemek yapacak. 3 çeşit yemek yapacak olan yarışmacılar seçilen yemekleri yapmak için önce alışveriş yapacak. Bütün malzemeleri markette 2 dakika içinde alacak olan gelinler ve kayınvalideler ardından verilen sürede yemek yapacak.

Süre bittiğinde yapılan yemekleri hem rakip gelin ve kayınvalideler hem de damat tadacak. Ardından yediklerine puan veren damat altının kime gideceğini tabağın kimin olduğunu bilmeden seçecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR