Damat Beğendi Show tv programı konusu başvuruları Onur Büyüktopçu Yemekteyiz neden ayrıldı?

Show Tv yeni yarışması Damat Beğendi konusu başvuruları başladı mı? Damat Beğendi yarışmasının sunucusu Onur Büyüktopçu oldu. Damat Beğeni programı başvuruları başladı mı? Yemekteyiz Onur Büyüktopçu neden ayrıldı? Sizler için araştırdık...

Damat Beğendi Show tv programı konusu başvuruları Onur Büyüktopçu Yemekteyiz neden ayrıldı?
Yayın Tarihi: 20.07.2019 13:23:00

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının eski sunucusu Onur Büyüktopçu'nun yeni kanalı ve programı belli oldu. Onur Büyüktopçu Show TV'de yayınlanacak Damat Beğendi programını sunacak. Peki Damat Beğendi yarışmasının konusu, konsepti ne? Damat Beğendi yarışması başvuruları başladı mı?

Onur Büyüktopçu hayranları, Damat Beğendi yarışmasını araştırıyor. Ayrıca yüzlerce bölüm, Yemekteyiz'de sunuculuk yapan Onur Büyüktopçu'nun neden Yemekteyiz yarışmasından ayrıldığını merak ediyor. Damat Beğendi yarışmasının konusunu, başvurularını ve Onur Büyüktopçu'nun Yemekteyiz'den neden ayrıldığını sizler için hazırladık...

Damat Beğendi Show TV yeni yarışması Konusu ve Başvuruları

Show TV ekranlarında yeni başlayacak Damat Beğendi yarışmasının sunuculuğunu Onur Büyüktopçu yapacak. Damat Beğendi yarışmasında, gelin ve kayınvalideler yerine Damatların yarışması bekleniyor. Damatların yer alacağı ve Onur Büyüktopçu'nun sunacağı yeni yarışma merakla bekleniyor.


Damat Beğendi yarışmasının başvuruları da araştırılıyor ancak Show TV'nin yeni yarışması Damat Beğendi'nin başvuruları henüz başlamadı. Yaz dizilerine ağırlık veren Show tv, yarışmalarda da üst sıralarda yer almak istiyor. 

Onur Büyüktopçu Yemekteyiz'den Neden ayrıldı?

Uzun bölümlerdir TV8 Yemekteyiz yarışmasının sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu'nun yarışmadan ayrılması izleyicileri üzdü. Onur Büyüktopçu yerine Seda Sayan, yeni sezonda Yemekteyiz'in sunuculuğunu yapacak.

Onur Büyüktopçu'nun uzun süredir ekranlarda olması ve kendisinin de Yemekteyiz formatından başka bir formata geçmek için Show Tv'den teklif alması nedeniyle ayrıldığı öğrenildi. Onur Büyüktopçu, yeni sezonda Damat Beğendi yarışmasını sunacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR