Damien Comolli Diego Costa görüşüyor Diego Costa Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Fenerbahçe Sportif direktörü Damien Comolli ile Diego Costa görüşmede! Diego Costa Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Diego Costa Fener'e mi geliyor? Fenerbahçe yıldız forvet için temas halinde...

Damien Comolli Diego Costa görüşüyor Diego Costa Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?
Yayın Tarihi: 16.07.2019 22:24:00

Fenerbahçe, Dünyaca ünlü yıldız isim Diego Costa ile temas halinde! A Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe sportif direktörü Damien Comolli, Diego Costa ile görüşüyor. Yeni sezon öncesi transferde gaza basan ve Garry Rodrigues, Max Kruse ile Vedat Muriqi transferlerini tamamlayan Fenerbahçe radarına Diego Costa'yı aldı! 

66 Milyon euro bonservis bedeliyle 2018 Kışında Chelsea'den Atletico Madrid'e transfer olan 30 yaşındaki Brezilyalı golcü Diego Costa Fenerbahçe'Ye mi geliyor? Damien Comolli ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edilen Diego Costa'nın Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelebileceği konuşuluyor. Yıldız isim, en azından 1 sezon kendini ispat etmek için Fenerbahçe forması giyebilir.


DAMİEN COMOLLİ DİEGO COSTA TRANSFERİ İÇİN İSPANYA'DA 

Damien Comolli, Garry Rodrigues transferinin ardından Diego Costa'yı da bitirmek istiyor. Yeni sezonda şampiyon bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, dünyaca ünlü bir santrafor oyunucsu olan Diego Costa'yı 1 yıllık kiralamak istiyor.

Diego Costa için Atletico Madrid kulübüne 1 yıllığına 2 milyon euro kiralama ücreti, Diego Costa içinde yıllık 4 milyon euro garanti ücret önerildiği iddia ediliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR