Decathlon’dan Yepyeni Bir İnovasyon Ürünü: Ziplayer Eşofman Altı

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, 12 ilinde, 32 mağazası ve e-ticaret sitesi decathlon.com.tr ile Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor.

Decathlon’dan Yepyeni Bir İnovasyon Ürünü: Ziplayer Eşofman Altı
Yayın Tarihi: 26.11.2018 11:58:00

Sporseverlere 70 farklı spor dalında binlerce ürün sunan Decathlon, uluslararası spor markalarının yanı sıra, dünyanın farklı noktalarında Decathlon kamplarında geliştirilen ve başka hiçbir yerde bulunamayacak yaratıcı, yenilikçi ve kaliteli spor ürünlerini de barındırıyor.

Decathlon’un yeni inovasyon ürünü Ziplayer, soğuk havalarda antrenman yapanlar için tasarlandı. ZIPLAYER eşofman altını yanlarda bulunan fermuarları sayesinde bir saniyede çıkarabilirsiniz. Antremanlarınızda artık ayakkabılarınızı çıkarmadan eşofman altınızı kolayca değiştirebilirsiniz! Giyme, çıkarma kolaylığı sunan Ziplayer’ın esneyebilen bileşeni hareketler sırasında hareket özgürlüğü sağlıyor, fırçalanmış ve pamuklu bileşeni de soğıktan koruyor. Ürünü Decathlon mağazalarında bulabilir veya online alışveriş sitesi decathlon.com.tr’den sipariş edebilirsiniz! Fiyatı 109.99 TL.

Her Yıl 2800 Yeni Ürün

1 araştırma merkezi, 1 iç tasarım departmanı, 50 araştırmacı, 530 mühendis ve 150 tasarımcısı bulunan Decathlon, her seviyede sporcu ile düzenli temas halinde olarak spor sırasında rahatlığı ve güvenliği birleştirmeyi sağlayan ürünler geliştiriyor. Üzerinde 60,000 ’den fazla test uygulanan ve kalite, uygunluk, uzun ömürlülük ve fiyat bakımından en mükemmel bulunan fikir ve ürünler ar-ge çalışmalarının ardından mağazada hayat buluyor. Bu kapsamda Decathlon çatısı altında her yıl 2.800 yeni ürün yaratılıyor. Sporcuların ihtiyaçlarına kulak vererek yaratılan bu markalar, kolay kullanımları, kaliteleri ve çok uygun fiyatları ile tüm sporseverlerin beklentilerine cevap veriyor. Decathlon’un hedefi her sporcunun, mükemmel kalitedeki tutku markalarını en uygun fiyatlar karşılığında kullanabilmeleri.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR