Dedemin Fişi filmi nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve Konusu

Bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak Dedemin Fişi filmi nerede çekildi? Film severler Dedemin Fişi Filmi Nerede Çekildi? Dedemin Fişi filminin oyuncuları kimler? Dedemin Fişi filminin konusu ne? Bu soruların yanıtını araştırıyor.

Dedemin Fişi filmi nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve Konusu
Yayın Tarihi: 17.08.2019 15:00:00

Bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak Dedemin Fişi filmi merak edildi. Film izleyicileri, Dedemin Fişi filmini büyük beğeniyle izledi. Güldür Güldür ekibinin rol aldığı Dedemin Fişi filminin nerede çekildiği, oyuncuları ve konusu merak ediliyor. 

2016 yılında vizyona giren ve beyaz perdede izleyicisiyle buluşan Dedemin Fişi filmi, televizyonda yayınlanmaya devam ediyor. Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan Dedemin Fişi filmi, 17 Ağustos Cumartesi saat 20.00'da TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Peki Dedemin Fişi filminin çekimleri nerede yapıldı, sahneler nerede çekildi? Dedemin Fişi filminin oyuncuları kimler, Güldür Güldür'den kimler oynuyor? Filmin konusu ne?

DEDEMİN FİŞİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Dedemin Fişi filminde Güldür Güldür'den tanıdığımız birçok komik oyuncu yer alıyor. Alper Kul, Özlem Tokaslan, Özgür Aydın, Uğur Bilgin, Özge Borak, İrem Sak, Onur Buldu ve Erdem Yener, filmde yer alıyor. Başrollerde Erdem Yener ile Doğa Rutkay yer alıyor. 


DEDEMİN FİŞİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Hicri, Üzerlik, Muhteşem, Remzi, Arif ve Bora, babadan kala mirası paylaşmaya çalışan kardeş, enişte ve akrabalardır. Çirçi ailesinin beyi Salih'in beyin ölümü gerçekleşmesine karşın yaşam destek ünitesi ile fişe bağlı şekilde yaşamını sürdürmektedir. Öte yandan aile içinde komik ve büyük bir miras kavgası başlamıştır. Torunlar bir bir Salih Bey'in yanı başına gelirler. 

DEDEMİN FİŞİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Güldür Güldür ekibinin rol aldığı 2016 yapımı Dedemin Fişi filminin çekimleri Bolu / Mudurnu'da gerçekleştirdi. Bolu Mudurnu'nun eşsiz doğası ve yeşilliği Dedemin Fişi filminde izleyicinin gözünden kaçmadı. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR