Deli Mi Ne kanalının sahibi Youtuber Fester Abdü Ali Abdülselam Yılmaz kimdir? Kaç yaşında

Gerçek adı Ali Abdülselam Yılmaz olan Deli Mi Ne adlı Youtube kanalının sahibi UEFA Süper Kupa mücadelesinde sahaya girdi. Herkesi şoke eden bu hareketten sonra Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz kimdir? Kaç yaşında çok merak edildi. Biz de sizler için bu soruları araştırdık bulduk. İşte detaylar...

Deli Mi Ne kanalının sahibi Youtuber Fester Abdü Ali Abdülselam Yılmaz kimdir? Kaç yaşında
Yayın Tarihi: 15.08.2019 11:15:00

Youtube'da yayınladığı videolar ile yaklaşık 4,5 milyon aboneye ulaşan Deli Mi Ne kanalının sahibi Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz dün İstanbul'da oynanan Liverpool ve Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa mücadelesine girdi. Üzerinde küfür yazılı tişörtle saha da koşturan ve güvenlikler tarafından zorla dışarı çıkarılan Youtuber gündeme bomba gibi düştü. Hal böyle olunca Deli Mi Ne kanalının sahibi Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz kimdir? Yaşı kaç her yerde aranmaya başladı.



FESTER ABDÜ ALİ ABDÜLSELAM YILMAZ KİMDİR?


Gerçek adı Ali Abdülselam Yılmaz olan Fester Abdü kod adlı Youtuber'ın Deli Mi Ne adlı bir kanalı var. Yaklaşık 4,5 milyon abonesi olan ve sıkı sıkı taki edilen bir Youtuber. 1993 Adana doğumlu olan Ali Abdülselam Yılmaz bir dönem Survivor All Star'da boy göstermişti. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu beden eğitimi bölümünden mezun olmuştur.

Sosyal Medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor

Dünkü hareketinden sonra sosyal medyada tepki gören Fester Abdü, takipçilerini bir hayli üzdü. Kimsenin neden böyle bir şey yaptığını anlayamadığı Youtuber sahaya atladıktan sonra 100 bin abone daha kazandı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR