Demet Özdemir'in yeni adresi belli oldu! Bakın bu kez kimle partner olacak

Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman'la harikalar yaratan Demet Özdemir, dizi bitince boşa çıkmıştı. Güzel oyuncu ekranlara geri dönecek mi derken Demet Özdemir'in yeni dizisi belli oldu. İşte o dizi ve Demet Özdemir'in muhtemel partneri...

Demet Özdemir'in yeni adresi belli oldu! Bakın bu kez kimle partner olacak
Yayın Tarihi: 27.09.2019 13:26:00

Geçtiğimiz yazdan bu yana Star TV'de ekranlara gelen Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile partner olan ve hayranlarını iyice arttıran Demet Özdemir, dizi bitince tatile çıktı. Şimdilerde dinlenen ve bol bol tatil yapan güzel oyuncunun hayranları ise Demet Özdemir ekranlara dönecek mi? her yerde arıyordu. İşte bu sorunun yanıtı geçtiğimiz günlerde belli oldu. 

Kulislerde konuşulanlara göre Demet Özdemir, yeni sezonda Evim dizisinde rol alacak. Yeni dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak oturacak.

Oynadığı romantik komedi dizileriyle hayranlarını iyice arttıran Demet Özdemir'in Evim dizisinde partnerinin kim olacağı ise çok merak ediliyor.




Can Yaman'dan sonra yanına kimse yakıştırılmayan Demet Özdemir'in iddialara göre partneri olması için başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol ile görüşülüyor. Son olarak Muhteşem İkili dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol'un teklifi kabul edip etmeyeceği ise henüz netleşmiş değil...

Evim dizisiyle ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR