Demet Özdemir'in Yeni Filmi 'Sen Kiminle Dans Ediyorsun?'

Genç oyuncu Demet Özdemir, yeni filmi için Uraz Kaygılarıoğlu ile sahneye çıktı. İkilinin ateşli dansı ortalığı kasıp kavurdu.

Demet Özdemir'in Yeni Filmi 'Sen Kiminle Dans Ediyorsun?'
Yayın Tarihi: 14.11.2017 16:04:00

Demet Özdemir 17 Kasım'da vizyona girecek 'Sen Kiminle Dans Ediyorsun' filminde zor günleri dansa olan tutkusuyla atlatan 'Aysel' adlı karakteri canlandırdı.Demet Özdemir ile Uraz Kaygılaroğlu'nun ateşli dansları sosyal medyayı salladı.

"HAYATTA İKİ TUTUM VAR; OYUNCULUK VE DANS"

Demet Özdemir, "Hayatta iki tutkum var; oyunculuk ve dans. Bu filmde ikisini buluşturdum. Uraz ile harika bir iş çıkardık" dedi. Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile birlikte olan oyuncu Demet Özdemir, geçen günlerde bir dergiye röportaj vermişti. Demet Özdemir aşka dair sorulan soruya, "Aşk bana milyonlarca çikolata yemişim hissi veriyor!" cevabını vermişti.




Burak Aksak’ın yazıp yönettiği “Sen Kiminle Dans Ediyorsun”un tanıtım filmi, “Demet Özdemir’le dansa var mısın?” sloganıyla sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Filmdeki hikayenin kendi hayatıyla benzerliğine dikkat çeken oyuncu, “Kendime senaryo yazdırmış gibi hissediyorum. Böyle bir film benim hayalimdi” dedi.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR