Deniz Türüç Fenerbahçe’ye Doğru Her Konuda Anlaşıldı

Kayserispor'un yıldız oyuncusu Deniz Türüç Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Adı Galatasaray'la da anılan Deniz Türüç Fenerbahçe'nin radarına girdi. Deniz Türüç transferi konusunda Fenerbahçe ile Kayserispor el sıkıştı. Transferin detayları haberimizde...

Deniz Türüç Fenerbahçe’ye Doğru Her Konuda Anlaşıldı
Yayın Tarihi: 6.07.2019 15:39:00

Kayserispor'un yıldız oyuncusu Deniz Türüç, Fenerbahçe yolunda! Fenerbahçe, Deniz Türüç'ü transfer listesine aldı! Sezon sonunda adı Galatasaray'la da anılan ve Kayserispor'un 10 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Deniz Türüç'ün adı Fenerbahçe ile geçiyor. Fenerbahçe, Deniz Türüç için Kayserispor ile el sıkıştı. Deniz Türüç'ün Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili detaylar gelmeye başladı. 

Deniz Türüç'ün sosyal medyada Fenerbahçe hesaplarını takibe alması transfer dedikodularını daha da çoğaltmıştı. Anlaşılana göre Fenerbahçe, Kayserispor ile Deniz Türüç transferinde son noktaya geldi! Kayserispor, başlangıçta Deniz Türüç için 10 milyon euroluk büyük bir rakam belirlese de pazarlıklar sonucu geri adım attı ve 5 milyon euro bonservis bedeline razı oldu. 


KAYSERİSPOR BAŞKANI EROL BULUT DENİZ TÜRÜÇ'E TEKLİF YOK DEMİŞTİ

Kayserispor Başkanı Erol Bulut, daha önce kendisine Deniz Türüç'ün transferi konusunda sorulan soruya "Deniz Türüç için hiç teklif yok, yurt içinde yurt dışında hiç teklif yok." açıklamasında bulunmuştu. Deniz Türüç'ün transferi için Fenerbahçe devreye girdi ve 5 milyon euro bonservis bedeli önerdi.

Kayserispor da Deniz Türüç için gelen 5 milyon euroluk teklifi kabul etti. Milli futbolcunun da Fenerbahçe'de forma giymeyı çok istediği öğrenildi. Deniz Türüç'ün kısa süre içinde Fenerbahçe'yle sözleşme imzalaması bekleniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR