Denizli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Denizli bayram namazı saati

Kurban Bayramı'na az bir zaman kala, Denizlili vatandaşlar Denizli Kurban bayramı namaz saatini merak ediyor. Bayramın ilk günü kılınacak Bayram namazı, Denizli'de saat kaçta kılınacak? Denizli bayram namazı saati, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı!

Denizli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Denizli bayram namazı saati
Yayın Tarihi: 10.08.2019 00:00:00

Kurban Bayramı'na az bir zaman kala Denizli'de yaşayan vatandaşlar, Bayram namazı saatlerini araştırmaya başladı. Denizli'de bayram namazı saat kaçta kılınacak? Denizli Kurban Bayramı namaz vakti merak ediliyor. 11 Ağustos Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı'nda tüm Türkiye'de bayram namazları kılınacak. Denizli bayram namazı saati haberimizde...

11 Ağustos Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı'na artık kısa bir zaman kaldı. Bu bayramda da tüm Türkiye ve müslüman dünyası, barış ve huzur dolu bir Kurban Bayramı geçirmeyi temenni ediyor. Kurban Bayramı'nda bayram namazları kılınacak, tekbirler getirilecek ve kurbanlıklar kesilerek ibadetler yapılacak. Denizlililer, bayram namazı saatlerini araştırmaya başladı.

DENİZLİ BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA? DENİZLİ BAYRAM NAMAZI VAKİTLERİ


Denizli'de bayram namazı saat kaçta kılınacak? Bu sorunun yanıtı araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan imsakiye göre Denizli bayram namazı saat 06.51'de kılınacak. Denizli, 06.51 saati itibariyle Bayram namazı için camileri dolduracak. 

KURBAN BAYRAMINDA TRAFİK KULLARINA UYALIM, UYARALIM!

Kurban Bayramı öncesi, her bayram olduğu gibi bu bayramda da sürücü ve şoförlere büyük iş düşüyor! Her bayram yaşanan tatsız kazalar ve görüntülerin oluşmaması için hız sınırına ve trafik kurallarına uymaya lütfen özen gösterelim!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR