Denizlispor Trabzonspor canlı izle bein Sports 1 Jest Yayın Selcuksports Jestyayın canlı maç izle

Denizlispor Trabzonspor canlı izle! Denizlispor Trabzonspor bein sports 1 maç izle. Donmadan Denizlispor Trabzonspor maçı izle. Denizlispor Trabzonspor jest yayın izle. Denizlispor Trabzonspor jestyayın maç izle. Denizlispor Trabzonspor Bein sports 1 şifresiz maç izle. Süper Lig'de zor maçta

Denizlispor Trabzonspor canlı izle bein Sports 1 Jest Yayın Selcuksports Jestyayın canlı maç izle
Yayın Tarihi: 19.09.2020 15:34:00

Denizlispor Trabzonspor canlı izle! Denizlispor Trabzonspor bein sports 1 maç izle. Donmadan Denizlispor Trabzonspor maçı izle. Denizlispor Trabzonspor jest yayın izle. Denizlispor Trabzonspor jestyayın maç izle. Denizlispor Trabzonspor Bein sports 1 şifresiz maç izle. Süper Lig'de zor maçta karşı karşıya gelen Denizlispor Trabzonspor maçı izle!

Denizlispor Trabzonspor maç izle Bein sports 1 maç yayını

Denizlispor Trabzonspor maç izle! Denizlispor Trabzonspor bein sports 1 maç yayını. Donmadan Denizlispor Trabzonspor maçı izle! Denizlispor Trabzonspor Bein Sports 1 maç yayını. Kesintisiz Denizlispor Trabzonspor maçı izle. Denizlispor Trabzonspor canlı maç izle. Denizlispor Trabzonspor jestyayın izle. Denizlispor Trabzonspor jest yayın izle. Denizlispor Trabzonspor selcuksports canlı maç yayını.

Denizlispor Trabzonspor maçını izle Bein Sports Denizli TS Şifresiz Justin TV Jestyayın maç izle

Süper Lig'in 2. haftasında Denizlispor sahasında Trabzonspor'u ağırlıyor. Sezonun ilk haftasına mağlubiyetle başlayan iki ekibin zorlu mücadelesi bu akşam oynanacak. Denizlispor Trabzonspor maçının başlamasına artık sayılı dakikalar kaldı ve heyecan dorukta! En önemli silahı Alexandr Sörloth'u kaybeden Trabzonspor, kötü gidişe dur demek ve moral bulmak için kazanmak zorunda. Ev sahibi Denizlispor'da Göztepe karşısında alınan 5-1'lik mağlubiyeti unutturmak istiyor. Denizlispor - Trabzonspor CANLI MAÇ detayları haberimizin devamında sizlerle...

Spor Toto Süper lig'de 2019-2020 sezonu futbol heyecanı 2. hafta maçlarıyla sürüyor. Yeni sezonun ilk haftasında Göztepe deplasmanından 5-1'lik ağır bir yenilgiyle dönen Denizlispor evinde Trabzonspor'u ağırlıyor. Deplasman ekibi Trabzonspor da ilk haftada evinde Beşiktaş'ı konuk etmiş ve zorlu geçen derbide Beşiktaş 3-1'lik skorla gülen taraf olmuştu. Lige kötü bir başlangıç yapan iki ekibin zorlu mücadelesi için heyecan dorukta! Denizlispor mu yoksa Trabzonspor mu? Geçen sezon Şampiyonluğu kıl payıyla kaçıran Bordo-Mavililer bu sezon şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek istese de başta Sörloth'un ayrılışı ve geçen hafta Beşiktaş derbisinde alınan mağlubiyet sonrası moraller bozuk. Trabzonspor 2. haftada Denizli deplasmanından mutlak 3 puanla dönmek ve moral kazanmak istiyor.

Denizlispor Trabzonspor Canlı Maç!


Spor Toto Süper Lig 2. haftada Denizlispor Trabzonspor maçı bugün (19 Eylül Cumartesi) saat 16:00'da başlayacak. Zorlu ve kıran kırana geçmesi beklenen mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Denizlispor - Trabzonspor maçı beIN Sports HD 1 kanalından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak. Futbol severler 90 dakikanın heyecanı beIN Ekranlarında yaşayacak.

Denizlispor'da Eksik Yok

Geçen hafta Göztepe deplasmanından 5-1'lik mağlubiyetle ayrılan Denizlispor 2. haftada Trabzonspor'u ağırlıyor. Zorlu maç öncesi sakat veya cezalı ismi bulunmayan ev sahibi ekipte, teknik direktör Prosinecki maç öncesi gayet umutlu. Hırvat teknik adam, Bordo mavililere karşı kadro anlamında değişikliğe gidebileceğini belirterek iyi bir maç çıkarmalarını umduğunu sözlerine ekledi.

Denizlispor, geçen sezon evinde oynadığı maçta Trabzonspor'a karşı 2-1 galip gelmişti.

Trabzonspor'da Eksikler Can Sıkıyor

Sörloth'un Leipzig'e transferinde son aşamaya gelmesiyle birlikte yıldız golcüsünü kaybeden Trabzonspor, yerine Afobe'yi getirdi. Sörloth'un gidişiyle birlikte bu akşam Afobe'nin ilk 11 başlaması bekleniyor. Öte yandan geçen hafta Beşiktaş derbisinde kırmızı kartla oyun dışı kalan ve cezalı duruma düşen yeni transfer Flavio da Denizlispor'a karşı forma giyemeyecek.

Sakatlıkları bulunan A. Trondsen, C. Ekuban, Joao Pereira, Kamil Ahmet ve Marlon Xavier'in de Denizlispor deplasmanında forma giymesi beklenmiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR