Derbi Öncesi Volkan Demirel Tesisleri Terk Etti

Galatasaray ile çok önemli bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Sezon başından beri istenilen performansı gösteremeyen Volkan Demirel kadroda yer almadığını öğrenince ortalık karıştı. Tesisleri çok gergin bir şekilde terk ettiği öğrenildi.

Derbi Öncesi Volkan Demirel Tesisleri Terk Etti
Yayın Tarihi: 20.10.2017 13:33:00

Sezon başından beri istenilen performansı gösteremeyen ve bu sebeple üzerinde büyük bir yük hisseden Volkan Demirel derbide sahada olamayacağını duyduğu andan itibaren oldukça sinirlendi. 

Volkan Demirel'in bu performansı sebebiyle tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman tarafından sürekli eleştriliyordu. Ancak buna rağmen derbide sahada olmayı bekleyen Volkan Demirel kadrolda olmadığını öğrenince Aykut Kocaman'dan özel bir toplantı talep etti. Derbide mutlaka oynamak istediğini belirten Volkan Demirel istediği cevabı alamadı. 

Toplantıda tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman Kameni'nin şuan ki performansından oldukça memnun olduğunu, kendisine forma şansı vermek istediğini belirtti. Bu cevaba çok sinirlenen Volkan Demirel tesislerden hızlı ve sinirli bir şekilde ayrıldı.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR