Diagne Galatasaray'dan Ayrıldı! Diagne'den Şok Hareket Galatasaray'ı Sildi

Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği ancak bir türlü isteneni veremeyen Diagne Galatasaray'dan ayrıldı mı? İsmi son günlerde Suudi Arabistan ve Çin ekipleriyle anılan Diagne sosyal medya hesabından Galatasaray'ı sildi!

Diagne Galatasaray'dan Ayrıldı! Diagne'den Şok Hareket Galatasaray'ı Sildi
Yayın Tarihi: 15.06.2019 23:29:00

Galatasaray'ın 13 milyon euro bedelle devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği 27 yaşındaki Senegalli golcü Mbaye Diagne takımdan ayrılıyor mu? Galatasaray'da oynadığı 2. devrede attığı ve atamadığı gollerle bir türlü eleştirilerden kurtulamayan ve taraftarın gözünde tam da bekleneni veremeyen Mbaye Diagne, Galatasaray'dan gidiyor mu?

Mbaye Diagne'nin adı transfer sezonunda Arabistan Ligi ekiplerinden Al Shabab ve Çin Ligi ekiplerinden Shangai Senhua ile anılıyor. Bugün Al Shabab'ın medya direktörü, Mbaye Diagne ile ilgilenmediklerini sosyal medya hesabından açıkladı ancak Mbaye Diagne, sosyal medya hesabının biyografi kısmından Galatasaray yazısını sildi! 

TARAFTAR DİAGNE'NİN GİTMESİNİ İSTİYOR! 


Diagne'nin sosyal medya hesabından Galatasaray yazısını silmesinin ardından Diagne takımdan ayrıldı, Galatasaray Diagne'yi sattı haberlerini gündeme getirdi. Diagne için İngiltere Premier Lig'den Norwich City'nin ve Suudi Arabistan Ligi'nden birçok ekibin ilgisinin olduğu biliniyor. 

Diagne için Galatasaray 15 ila 17 milyon euro gelir hedefliyor. 13 milyon euro'ya transfer edilen Mbaye Diagne, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 30 gol atarak hem gol kralı hem de 1 sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu ünvanını ele geçirmişti. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR