Diriliş Ertuğrul'un 126. bölümü herkesi katladı! Diriliş Ertuğrul dizisi rakiplerine göz açtırmıyor

TRT1'in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam 126. bölümüyle ekranlara geldi. 5 sezondur ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul her çarşamba zirveye oturuyor.

Diriliş Ertuğrul'un 126. bölümü herkesi katladı! Diriliş Ertuğrul dizisi rakiplerine göz açtırmıyor
Yayın Tarihi: 6.12.2018 15:20:00

Yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan Diriliş Ertuğrul dizisi dün akşam yayınlanan 126. bölümüyle rakiplerini ikiye katladı.

Diriliş Ertuğrul 126. bölümüyle; AB’de 15.19, totalde 15.23, ABC1’de 17.99 reytinge ulaştı.

Yayınlanan her bölümüyle yeni rekorlara imza atan ve başarıya doymayan Diriliş Ertuğrul, dün akşam yayınlanan 126. bölümüyle de büyük bir başarı elde ederek kendi rekorunu egale etmeye devam etti.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan'ın paylaştığı diziye bu sezon İlker Aksum, Hande Soral gibi isimler de katıldı.


Bu isimler dışında Diriliş Ertuğrul'da; Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete’nin aralarında bulunduğu isimler de rol alıyor.

Türk televizyon tarihine adını yazdırmanın yanı sıra dünyada ses getiren ve yayınlandığı 85’in üzerinde ülkede 25 lisana çevrilerek rekor kıran Diriliş Ertuğrul'un izleyicileri dizinin her bölümüyle adeta mest oluyor.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı Diriliş Ertuğrul, beş sezondur ekranlarda yer alıyor.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR