Doktor House uyarlaması için düğmeye basıldı! Doktor House'u canlandıracak isim belli oldu

Mucize Doktor dizisinin başarısının ardından ekranlarda doktor furyası başlayacak. Bu başarıyı gören Karga Seven Pictures ise Dr. House dizisinin uyarlamasının hazırlıklarına hız verdi.

Doktor House uyarlaması için düğmeye basıldı! Doktor House'u canlandıracak isim belli oldu
Yayın Tarihi: 3.10.2019 12:44:00

Geçtiğimiz aylarda Amerikan televizyon dizisi Dr. House sevenlere müjdeli bir haber gelmişti. Bir zamanlar tüm dünyayı kasıp kavuran ama asla modası geçmeyen Dr. House dizisi, ülkemiz televizyonlarına uyarlanacaktı. Ancak diziyi uyarlamak için düğmeye basan yapım şirketi Karga Seven Pictures sonrasında diziyi askıya almıştı. Ancak bugün ortaya atılan iddialara göre Dr. House uyarlaması için çalışmalar hız kazandı. Hatta dizinin başrolü bile belli oldu. Haliyle Dr. House'u kim canlandıracak? her yerde aranmaya başladı. 



DR. HOUSE UYARLAMASINDA BAŞROL KİM OLDU? 

Yapımını Karga Seven Pictures'ın üstleneceği dizinin Kanal D ekranlarında yayınlanması bekleniyor. Dizinin başrolü yani House'a hayat verecek isim için görüşmelere başlayan yapımcı Ozan Güven, Halit Ergenç, Timuçin Esen ve Haluk Bilginer gibi isimlerle görüştü. 


İddialara göre daha önce rolü reddeden ve sonrasında kendisiyle bir kez daha görüşülen Timuçin Esen rolü kabul etti. Yani Türkiye'nin House'u Timuçin Esen oldu. Son olarak Gülperi dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu yeni sezonda fırtınalar estirecek gibi görünüyor. 

Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Dr. House uyarlamasının ne zaman başlayacağı, kadrosunda başka kimler olacağı henüz belli değil. Diziyle ilgili tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

DR. HOUSE DİZİSİNİN KONUSU

2004-2012 yılları arasında ABD’de de yayınlanan Dr. House dizisi dünyadaki efsane diziler arasına girmiştir.

New Jersey eyaletindeki bir hastanede bulaşıcı hastalıklar konusunda uzman Doktor Gregory House ve üç kişilik ekibinin hastanede başlarından geçen olayları anlatan dizi yeni sezonda ülkemize uyarlanacak. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR