Dolar için korkutan tahmin! Bilerek 8 TL yapacaklar

Dolar için korkutan bir tahmin geldi! Stratejist Evren Devrim Zelyut dolar kurunu 7.40'ı işaret etti! Peki Dolar kuru 8 TL mi olacak? Evren Devrim Zelyut'tan korkutan Dolar tahmini! Dolar 8 TL mi olacak? Dolar 8 TL'yi ne zaman görecek? Dolar için korkutan tahminin detayları...

Dolar için korkutan tahmin! Bilerek 8 TL yapacaklar
Yayın Tarihi: 7.09.2019 12:40:00

Dolar kuruyla ilgili flaş bir tahmin geldi! Stratejist Evren Devrim Zelyut, İmalat ve Tarım alanlarındaki yanlış politikalar neticesinde Dolar kurunun 7.40 TL olabileceğini iddia etti! Evren Devrim Zelyut, Dolar kurunun 7.40'ı görebileceğini tahmin ediyor! Dolar için korkutan tahmin... Dolar kuru ve faizler daha da artacak mı? 

Ekonomi stratejisti Evren Devrim Zelyut, Amerikan Merkez Bankası Fed'in faiz indirimi politikasına karşın Dolar/TL'nin olağanüstü dalgalandığını ifade ederek siyasi hatalara da dikkat çekti. Türkiye'nin üretim ve imalatta geride kaldığını ifade eden Zelyut, dış politikadaki sorunların da Dolar kuruna etki edeceğini ifade etti. 

Dolar için Korkutan Tahmin! Dolar 8 TL mi Olacak?

Stratejist Evren Devrim Zelyut, iç ve dış risklerin egemen olduğu şu günlerde Dolar kurunun 7 TL'nin üstüne bir anda 'zıplayabileceğini' ifade etti. 


Dolar Kuru 7 Ağustos Cumartesi günü saat 12.46 itibariyle anlık olarak 5.7148 seviyesinde. Hafta sonu olduğu için piyasalar kapalı ve Dolar/TL işlem görmüyor. Dolar kuru 5.71 seviyesinden tekrar yükselişe geçip 7'nin üzerine geçecek mi? Evren Devrim Zelyut, böyle bir riskin şu anda güncel olduğunu iddia etti.

İstanbul ve Ankara'ya Kayyum İddiası Doları Uçurur

Stratejist Evren Devrim Zelyut, İstanbul ve Ankara için 'kayyum' dedikodularının Dolar kurunu 7'nin üstüne çıkarabileceğini savundu. Zelyut ayrıca CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun aldığı hapis cezasına da neden 'İyi hal indirimi verilmedi?' diyerek tepki gösterdi. 

Dolar Kuru Ne Zaman Artacak? 

Stratejist Evren Devrim Zelyut, dış yatırımcının, her geçen gün artan siyasi tansiyonla ülkeden koptuğunu ve en küçük olayda Türkiye'den çıkmak için fırsat aradığını ifade ederek, Dolar kurunda, en ufak siyasi - ülkesel gerilimde 'sıçramalar' görülebileceğini iddia etti. Evren Devrim Zelyut, 2019 bitmeden Dolar kurunda 7 TL üzeri seviyesinin görülebileceğini de tahmin etti. Zelyut, 'Kurda her an her şey olabilir!" sözlerini de beraberinde getirdi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR