Dolar yükseliyor! 7 Ekim Dolar ne kadar oldu? Dolar kuru kaç TL

7 Ekim Dolar ne kadar oldu? Dolar kuru kaç TL her yerde aranmaya başladı. Haftanın ilk gününde gündemin hareketli oluşu özellikle ABD'nin, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yapması planlanan harekata destek vermemesi doları yükseltti. Peki Dolar bugün ne kadar yükseldi?

Dolar yükseliyor! 7 Ekim Dolar ne kadar oldu? Dolar kuru kaç TL
Yayın Tarihi: 7.10.2019 14:00:00

Gündemdeki olaylardan oldukça etkilenen dolar, haftanın açılışını nasıl yapacak? Dolar 7 Ekim ne kadardan işlem görecek? çok merak ediliyor. ABD'nin Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna olası operasyonunu desteklemeyeceğini açıklamasıyla hareketlenen piyasalar ilk olarak doları etkiledi. 

Açıklamada, "Türkiye, yakın zamanda Suriye'nin kuzeyine uzun süredir planladığı operasyon için harekete geçecek. ABD Silahlı Kuvvetleri, bu operasyonu desteklemeyecek ya da bu operasyona dahil olmayacak." denmesi üzerine herkes dolardaki hareketi merak etmeye başladı. 

Günümüzde hayatımızdaki her noktaya etkisi olan dolar sadece ekonomi ile ilgilenenleri değil küçük yatırımcıları başta olmak üzere tüm vatandaşları etkiliyor. Peki bugün dolar kaç Türk lirasından işlem görüyor? 


DOLAR NE KADAR OLDU? 7 EKİM

Sabah saatlerinde 5,71'den işlem görmeye başlayan dolar kuru gün içinde daha da yükselişe geçti ve saat 14:00 itibariyle 5,74 oranından işlem görüyor. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR