Dorukhan Toköz Udinese'de! Beşiktaş transferden ne kadar kazanacak

Beşiktaş'ın genç orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz Udinese'ye transfer oldu! İtalyan spor otoritesi La Gazetta Della Sports'un iddiasına göre Dorukhan Toköz Udinese'ye transfer oldu. Beşiktaş ile Udinese kaç milyon euro bonservis bedelinde anlaştı?

Dorukhan Toköz Udinese'de! Beşiktaş transferden ne kadar kazanacak
Yayın Tarihi: 11.07.2019 12:15:00

Beşiktaş'ın genç orta sahası Dorukhan TOKÖZ, Udinese'ye transfer oldu! İtalya Serie A ekiplerinden Udinese, Beşiktaş'ın genç yıldızı Dorukhan'a kancayı taktı. Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor'un çalıştırdığı Udinese'nin Dorukhan Toköz için Beşiktaş'a reddemeyeceği bir teklif sunduğu ortaya çıktı! 

İtalyan Spor medyasının önde gelen gazetelerinden La Gazette Della Sports'un iddiasına göre Udinese ile Beşiktaş, Dorukhan Toköz için 10 milyon euro bonservis bedelinde anlaştı. Başkan Fikret Orman'ın teklifi kabul ettiği ve Dorukhan Toköz'ün İtalya'ya gideceği iddia ediliyor.


BEŞİKTAŞ TRANSFERDE KAYNAK YARATACAK 10 MİLYON EURO! 

Halihazırda zor bir süreçten geçen Beşiktaş küçülmeye gidiyordu. Transferde suskun olan Kara Kartal, bonservissiz oyunculara yönelmişken, Dorukhan Toköz için gelen 10 milyon euroluk teklif can suyu oldu. Dorukhan'dan gelecek 10 milyon euro kulübün borçlarına ve bir miktar da transfer bütçesine ayrılacak.

Dorukhan Toköz, İtalya ligi ekiplerinden Udinese'ye transfer oldu. İgor Tudor'un çalıştırdığı Udinese transferi kısa süre içinde noktalayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR