Drone X Pro Selfie Özellikleri Nelerdir? Nasıl Kullanılır?

İlk olarak, standart selfie, daha sonra selfie sopası ve şimdi evrim geçirerek selfie çekmek çok daha eğlenceli hale geldi! Türkiye'de binlerce insan bu akıma uyarak inanılmaz açılardan inanılmaz öz çekimler sosyal medyadan paylaşılmaya başlandı.

Drone X Pro Selfie Özellikleri Nelerdir? Nasıl Kullanılır?
Yayın Tarihi: 20.09.2018 12:50:00

Herkesin kolaylıkla kullanabileceği "Drone X Pro" sizlere inanılmaz açılardan selfie çekimleri yapmanızı sağlıyor. Bu çekimlerinizi sosyal medya hesaplarınızda paylaşaıldığında da çok dikkat çekici ola biliyor.

Dronlara ilgisi olan iki Alman mühendis tarafından tasarlanan "Drone X Pro" mevcut dronların hız olarak çok yavaş oldukarını ve seyahet etmenin zor olduğunu gördüklerinde "Drone X Pro" fikri ortaya çıkıyor ve bu ultra kompakt, oldukça hafif ve görüntüsü HD olan modeli tasarlıyorlar.



Kontrol edilmesi oldukça kolay, telefonunuza kaydedilebilir ve oldukça sağlam bir model tasarlanmış.



Alan kişilerin nedenleri cebinde kolaylıkla taşıya bildiğin şık ve kaliteli bir dron ile selfi çekmenin bu kadar eğlenceli hale gelmesi sonuncunda da inanılmaz görüntülerin ortaya çıkmısı.



Nasıl Kurulur?

Kurması oldukça kolay bu kadar basit kurulması bizi oldukça şaşırttı. Öncelikle uygulamayı yükleyip manuel olarak sadece QR kodunu tarayarak kurulumunu gerçekleştirebiliyorsunuz.
Bundan sonraki yapacağınız işlem pillerini takmanız ve indirmiş olduğunuz uygulamayı başlatıp 10 saniyelik kısa bir sürede dronunuz uçmaya hazır hale gelmiş oluyor.




En keyifli bölümü olan dronu uçurma kısmında havada hakimiyeti kolaylıkla sağlaya bilmeniz ve çocuklarınızın da çok rahatlıkla kullana bileceği bir dron.

Tek dokunma ile inanılmaz görüntüleri yakalamanız ve sosyal medyanızdan havalı özçekimleri paylaşabilirsiniz.



Özel Kılan Bazı Özellikleri Neler?

Drone X Pro'nun başlıca avantajları kolay taşınabilir olması, HD kamerası ve kullanım kolaylığı. Kontrol edile bilmesi mükemmelliğe yakın olarak tasarlanmış ve kesinlikle herkesin kolayca uçurabilmesi Drone X Pro'yu vazgeçilmez hale getiriyor. Profesyonel bir fotoğraf makinesinin çektiği kalitede fotoğraflar ve videolar çekebilmesi.




Buna Cihazı Almaya Değer Mi?

Dilediğiniz yerde çıkartıp hem her açıdan eğlenceli ve çok basit bir kullanım ile inanılmaz öz çekime sahip olabilir ve böylece sosyal medyanızı eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Drone X Pro kesinlikle alınması gereken bir cihaz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR