Dünya Devleri Artık Destek Veriyor! Michael Kors'da Kürke Hayır Dedi

Tüm dünyada uzun zamandır uğraşlar verilen "Kürke Hayır" kampanyasını ünlü lüks markalar artık görmezden gelemeyerek geri adım atmaya başladı.

Dünya Devleri Artık Destek Veriyor! Michael Kors'da Kürke Hayır Dedi
Yayın Tarihi: 21.12.2017 15:52:00

İhtiyaç dışında sırf lüks bir görünüm için işkenceye uğrayıp kürklerinden olan hayvanların çığlıklarını artık ünlü markalar görmezden gelmiyor. Suni bir kürk ile aynı hissi sağlamak yerine lüks ucuz ve kanlı bir görünüme sahip olmanın estetiksizliği modası umarız biter. 

Michael Kors ve Jimmy Choo, 2018’in sonunda gerçek kürk kullanımını bırakacağını duyurdu. Karar sosyal medyada müthiş bir destekle karşılandı.

Yapılan açıklamada, artık teknolojinin sunduğu avantajlardan yararlanacaklarını bildiren Michael Kors"Gelişen teknoloji sayesinde hayvan kürküne çok yakın materyaller geliştirebiliyoruz. Şubat 2018'de sunacağımız koleksiyonda, bu yeniliklerden bazılarını göreceksiniz." açıklamasını yaptı.

Giorgio ArmaniTommy Hilfiger ve Gucci'den sonra Michael Kors'un da "Kürke Hayır!" demesi, lüks moda dünyasının gelecek nesiller için daha bilinçli bir üretim felsefesini benimsemesini umut ettirdi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR