Dünya Yıldızları "Come to Beşiktaş" Kampanyasına Dahil Oluyor

Beşiktaş, yeni "Come to Beşiktaş" projesi için Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic ve Wayne Rooney gibi yıldızlarla temasa geçicek.

Dünya Yıldızları "Come to Beşiktaş" Kampanyasına Dahil Oluyor
Yayın Tarihi: 17.01.2018 12:27:00

Başkan Fikret Orman'ın önceki gün tanıtımını yaptığı ve sosyal medyada yankı uyandıran, 'Ne olursan ol, Beşiktaş'a gel' temalı kampanyanın dünyaya tanıtımı için çalışmalar sürüyor.

İddialara göre Beşiktaş kulübü, Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin felsefesinden yola çıkan ve her türlü din, dil, ırk ayrımını dışlayan bu kampanyayla, futbolseverleri Beşiktaş sevgisinde buluşturmayı hedefliyor. Başkan Orman, Beşiktaş'ın global vizyonunu anlattığı basın toplantısında, "Kampanyamızı blogger'lar ve sosyal medya aracılığıyla yaymaya çalışacağız" açıklamasını yapmıştı. Orman'ın proje kapsamında kullanmayı planladığı ünlü blogger ve sosyal medya hesapları da netleşmeye başladı. 

Siyah-Beyazlı yönetimin bu konudaki öncelikli hedefi, daha önce de Beşiktaş'la ilgili çeşitli paylaşımlarda bulunan Ronaldo

Pepe ve Quaresma'nın aracılığıyla Ronaldo'nun buna ikna edilmesi ve tanıtım için yardımcı olması istenecek. Kulübün hedefinde ayrıca Everton'da oynayan Wayne Rooney ve M.United'in yıldızı Zlatan İbrahimovic gibi dünya yıldızları da yer alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR