EA Sports'ta Kriz Yönetimi: FIFA 2019'da Cristiano Ronaldo Hangi Takımda Olacak?

FIFA 19'un çıkışına kısa bir süre kala Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, EA Sports'u krize sokmuştu. Yoğun girişimler ve görüşmeler sonunda EA Sports yetkilileri mutlu sona ulaştı.

EA Sports'ta Kriz Yönetimi: FIFA 2019'da Cristiano Ronaldo Hangi Takımda Olacak?
Yayın Tarihi: 20.07.2018 14:53:00

Dünyanın en büyük transfer olaylarından birisi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Dünya Kupası 2018'in de en iyilerinden biri olan Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbulcularından birisi olarak gösterilen Cristiano Ronaldo 105 milyon euroya Juventus'a transfer oldu.

FIFA 2019'UN KAPAK YILDIZIYDI

105 milyon euroya Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, kapak yıldızı olduğu FIFA 2019 oyununda büyük bir krizin yaşanmasına neden oldu.
 
Juventus'a transfer olan yıldız futbolcunun FIFA 2019'un afiş ve tanıtım videolarında Real Madrid forması ile poz vermesi, yayınlanan tüm videoların da bu şekilde olması FIFA 2019 adına büyük bir sorunu da beraberinde getirdi.

ALEX HUNTER İLE RONALDO KESİŞİYOR


Bunun yanında FIFA'da bulunan Alex Hunter modunda, kendi kariyerinizi geliştiriyor ve futbolcunuzu en iyi yere getirmek için çaba sarf ediyorsunuz. Hikayede belli bir aşamaya geldiğinizde kahramanınız Alex Hunter'ın yolu yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile kesişiyor.

KRİZİN EN BÜYÜK ÇIKMAZI ALEX HUNTER KARAKTERİ

Tamamen bu kurgu üzerine kurulu olan Alex Hunter modu krizin en büyük çıkmazı. Afiş ve tanıtım videoları için belki kısa vadede çözüm yolu bulunabilecektir fakat uzun uğraşlarla tasarlanan oyun modu Alex Hunter'ın akıbeti ne olacak şimdilik soru işaret.

SORUN ÇÖZÜLDÜ
 
 

Excited to be a Bianconero! ⚫⚪ #ForzaJuve @EASPORTSFIFA #FIFA19

Cristiano Ronaldo (@cristiano)'in paylaştığı bir gönderi ()



Anlaşılan o ki oyunun çıkış tarihinde herhangi bir sapma olmayacak. Journey modundaki durumu nasıl çözdüklerini merak etsek de oyunu zamanında oynayabilecek olmak yeterince mutlu etti bizleri. FIFA 19; PS4, Xbox One, Switch ve PC için 28 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR