Eataly'de Lezzet ve Eğlence Bir Arada

Gittiği her şehirde lezzet tutkunlarının yaşam alanına dönüşen gastronomi merkezi Eataly’de Çarşamba akşamları müzik performanslarıyla renklenmeye devam ediyor. Ocak ayı boyunca her Çarşamba gerçekleşecek olan birbirinden özel canlı performanslarla Eataly’de keyifli saatler yaşanacak.

Eataly'de Lezzet ve Eğlence Bir Arada
Yayın Tarihi: 17.01.2018 12:12:00

Süheyl & Behzat Uygur’un sergilediği Yeşilçam Sahnede kabare şovu ve nostaljik şarkılarla bizi geçmişe götürecek 45’lik Bar’a ev sahipliği yapacak olan Eataly’de misafirler eğlenceyi İtalyan lezzetleriyle birlikte yaşayacaklar.

Manifestosunda iyi yemeğin insanları birleştirdiğini vurgulayan, en kaliteli İtalyan yemeklerini yiyebileceğiniz, satın alabileceğiniz ve yedikleriniz hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz Eataly, yemeğe olan aşkını müziğe de yansıtmak üzere Ocak ayında da birbirinden farklı canlı performanslara ev sahipliği yapıyor.


Müzik ve Mizah Bir Arada

Sahnelerin özlenen isimleri Süheyl & Behzat Uygur kardeşlerin muhteşem performansıyla Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarını seslendirdiği, yoğun ilgi gören “Yeşilçam Sahnede” kabaresi Eataly Bar Terrazzo’da tekrar sahneleniyor. 24 Ocak Çarşamba akşamı Eataly’nin boğaz manzarası eşliğinde ve ev ortamı sıcaklığında gerçekleşecek müzik ve mizah dolu kabare şovlarla izleyenler keyifli dakikalar geçirecek.

Nostalji Rüzgarı

Nostaljik müzik denildiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olan 45’lik bar, dinleyenleri geçmişe götüren, hafızalarda anıları canlandıran yılların eskitemediği o muhteşem şarkılarıyla 31 Ocak Çarşamba günü Eataly Bar Aperitivo’da dinleyenleri keyifli bir yolculuğa çıkaracak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR