ECCO Ayakkabı İle Sokak Stili Doğaya Taşınıyor; Kış Yürüyüşleri Keyfe Dönüşüyor

İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO’nun çetin kış şartlarında bile doğadan kopamayanlar için özel olarak ürettiği serisi EXOSTRIKE, doğa yürüyüşlerinin işlevselliğini üstün teknoloji ve sokak stiliyle birleştiriyor; modern tasarım anlayışı outdoor botlara aradığı şıklığı kazandırıyor.

ECCO Ayakkabı İle Sokak Stili Doğaya Taşınıyor; Kış Yürüyüşleri Keyfe Dönüşüyor
Yayın Tarihi: 22.11.2018 14:02:00

Zorlu parkurlarda yürüyüş yapmak sizi mutlu ediyor ve şehrin günlük stresini atmanıza yardımcı oluyorsa şimdi bu aktivitenizi bir de EXOSTRIKE ile deneyin. Sonbahar/Kış 2018 Outdoor koleksiyonunun öne çıkan serilerinden biri olan ve geleneksel yürüyüş botlarına yepyeni bir soluk getiren ECCO EXOSTRIKE, bir yürüyüş botundan beklenen tüm işlevselliği yüksek teknoloji ve şık sokak stili anlayışı ile buluşturuyor. Hem kadınlar hem erkekler için üretilen yeni seri, doğa yürüyüşlerini keyfe dönüştüren en sağlam yol arkadaşınız olacak.



Kalın bir orta tabana ve ayırt edici dış topuk takviyesine sahip EXOSTRIKE, kauçuk tabanıyla mükemmel bir tutuş ve dayanıklılık sağlarken, ayaklarınızı -40 derece soğuğa karşı da koruyor. Yenilikçi teknolojiyi içeren yapısıyla darbelere karşı yüksek performans gösteren EXOSTRIKE, ECCO Leather Studio’nun zengin inek postlarını çelikten 15 kat daha güçlü bir sentetik lifle birleştirilmesi sonucu oluşturduğu birinci sınıf deri malzemeler ile ayaklarınıza aradığı konforu ve şıklığı getiriyor. İnce, hafif, yumuşak ve su geçirmez dokusuyla bir deri ayakkabıdan beklenenden daha fazlasını sunuyor. Koruyucu desteği ile ayağa rahat bir oturuş sağlayarak topuğunuzu kavrayan EXOSTRIKE, farklı renk seçenekleri ile bu kış ayaklarınıza aradığı sıcaklığı ve rahatlığı getiriyor.




ECCO’nun eşi benzeri bulunmaz bir yumuşaklık, her koşulda artırılmış şok emilimi ve esneme sağlayan devrim niteliğindeki orta taban malzemesi PHORENE’yi kullanarak tasarladığı EXOSTRIKE serisine ECCO mağazalarından ve online sitesi tr.ecco.com’dan sahip olabilirsiniz.

ECCO Hakkında

Stil ve rahatlığın bir arada kullanıldığı dünya ayakkabı markası ECCO, yenilikçi teknolojisi, mükemmel deri kalitesi ve tasarımı üzerine başarısını inşa ediyor. 1963 yılında dünyadaki sayılı ayakkabı üreticisinden biri olarak kurulan ECCO, kendi deri ve ayakkabı üretiminin her alanında bulunuyor. ECCO yüksek kaliteli deri dünyasında bulunan en büyük oyuncular arasında yer alıyor. Kullandığı yüksek kaliteli derileri kendi deri ürünleri ve ayakkabılarında kullanılırken ayrıca dünyaca ünlü lüks markalara ihraç ediyor. Bugün ECCO ürünleri 87 ülkede, 14.000’den daha fazla satış noktasında 3.300’den fazla ECCO mağazası ve shop in shoplarda satılıyor. Bir aile şirketi olan ECCO, 19,000’den fazla çalışanı bünyesinde istihdam ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR