Efsane çizgi film He-Man ekranlara geri dönüyor! Netflix dizisi olacak

“Gölgelerin gücü adına, güç ben de artık” mottosuyla çocukların en sevdiği kahramanlardan biri olan 80'li yılların efsane çizgi filmi He-Man, Netflix dizisi olarak ekranlara geri dönecek. İşte detaylar...

Efsane çizgi film He-Man ekranlara geri dönüyor! Netflix dizisi olacak
Yayın Tarihi: 20.08.2019 10:03:00

1980'li yılların efsanevi çizgi filmi He-Man yıllar sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Netflix dizisi olacak He-Man ne zaman başlayacak? Nasıl bir dizi olacak çok merak edliyor. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık bulduk.

Dijital dizi devi Netflix yeni projeler bulmayı, üretmeyi çok seviyor. Son olarak herkesin çok sevdiği He- Man'i dizi yapmaya karar veren platform bu girişimi geçtiğimiz günlerde duyurdu.

HE-MAN İSKELETOR SAVAŞI GELİYOR!




Amerikalı yönetmen Kevin Smith, Power-Con toplantısında He-Man’in anime dizisinin yapımcısı “Clerks” (Tezgâhtarlar) filmle adını duyuran Kevin Smith olacak. Yeni dizinin beğenilirse devam edeceği müjdesini de veren Smith, projeyle ilgili ipuçları da verdi.

Masters of the Universe: Revelation (Kainatın Hakimleri: Keşif) adıyla yayınlanacak olan anime dizinin He-Man ile İskeletor arasındaki son savaş olabileceği söylendi. 

Senaryosunu Eric Carrasco, Tim Sheridan, Diya Mishra ve Marc Bernardin gibi başarılı isimlerin kaleme alacağı Masters of the Universe: Revelation animesinin yayın tarihi ise henüz netleşmedi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR