El Hareketleriyle Kontrol Edilebilen Yeni Mini Drone

Çinli şirket DJI'nin yarattığı en küçük drone, havada süzülürken el hareketleriyle kontrol edilebiliyor.

El Hareketleriyle Kontrol Edilebilen Yeni Mini Drone
Yayın Tarihi: 15.11.2017 13:50:00

Şirketin Drone üzerine ulaştığı teknoloji sektörde birçok kişi tarafından takdirle karşılandı. Öyle ki DJI'nin yapmış olduğu bu drone, en küçük drone ve el hareketlerine duyarlı olmasıyla dikkat çekiyor.



Özellike selfie çekmek isteyenler için tasarlanmış JDI Spark Drone'un en güzel özelliği "Hareket Modu". Bu mod sayesinde el hareketleriyle drone'u hareket ettirebilmek mümküm.



Tabii ki standart drone'larda olan telefon veya uzaktan kumanda özelliklerine sahip olan bu drone'un en temel işlevi uçmak ve fotoğraf çekmek. Eğer sadece bu hareketleri kullanacaksanız kumanda veya telefona ihtiyacınız kalmadan el hareketleri ile bunu sağlayabiliyorsunuz.

El Hareketli Bu Drone'un Bazı Özellikleri:


El hareketlerine ek olarakönceden programlanmış uçuş yolları ve akıllı uçuş seçenekleri de içeren Spark, 3 boyutlu algılama sistemiyle önündeki engellere de takılmadan uçabiliyor.



Spark uçarken, 12 MP kamerası sayesinde anılarınızı ölümsüzleştirecek fotoğraf ve 1080p kalitesinde videolar çekebiliyor. Tüm bu özellikler sadece 300 gram ağırlığındaki dronda bulunuyor.



DJI mağazasından 500 dolara Spark'a ek olarak pil, USB şarj cihazı ve üç çift pervaneyi ya da , 700 dolara yine Spark'a ek olarak iki pil, dört çift pervane, uzaktan kumanda, pervane korumaları, şarj merkezi, omuz çantası ve gerekli tüm kabloları ön siparişle satın alabilirsiniz.

Spark'ın  Alp Beyazı, Gökyüzü Mavisi, Çayır Yeşili, Lava Kırmızısı ve Gün Sarısı olmak üzere 5 renk çeşidi mevcut. Ön siparişlerinizin nakliyelerinin haziran ortasına doğru olacağı düşünülüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR