Elçin Sangu ve Barış Arduç'tan 'Yanımda Kal' Geliyor

Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun paylaştığı yılın en iddialı romantik komedi filmi ‘Yanımda Kal’ın çekimleri başladı.

Elçin Sangu ve Barış Arduç'tan 'Yanımda Kal' Geliyor
Yayın Tarihi: 4.09.2017 14:42:00

Kiralık Aşk dizisiyle mükemmel bir uyum yakalayan ve bir anda yıldızları parlayan Barış Arduç ve Elçin Sangu'dan beklenen sinema filmi geldi.

Yapımını NuLook’un yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın, başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun paylaştığı yılın en iddialı romantik komedi sinema filmi ‘Yanımda Kal’ın çekimleri başladı.



Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Yanımda Kal’ filminin başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç ikilisi geçtiğimiz günlerde çekimler için kamera karşısına geçti. Sangu ve Arduç'a filmde; Cengiz Bozkurt, Levent Öktem, Dila Bayrak gibi isimler eşlik edecek.
 
Çekimleri İstanbul’un farklı noktalarında ve Heybeliada’da 5 hafta sürede gerçekleştirilecek olan ‘Yanımda Kal’, hikayesi ve dev prodüksiyonuyla yılın en iddialı romantik komedi filmleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Asıl sevginin, mükemmelliyette değil kusurların içinde saklı olduğunun anlatıldığı  ‘Yanımda Kal’ filminde; geçmişiyle yüzleşmeden kendi 'Mükemmel' hayatını yaratan Mert (Barış Arduç) ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada'nın (Elçin Sangu) hikayesi en romantik haliyle beyaz perdeye aktarılıyor. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR