Elimi Bırakma Savaşçı dizisiyle baş etmekte bir hayli zorlanıyor

TRT1'in çok sevilen dizisi Elimi Bırakma dün akşam 15. bölümüyle ekranlara geldi. Pazar akşamları ekranlara gelen dizi Savaşçı'nın başlamasıyla zirveyi kaptırdı.

Elimi Bırakma Savaşçı dizisiyle baş etmekte bir hayli zorlanıyor
Yayın Tarihi: 5.11.2018 14:34:00

Trt1'in bu sezon başlayan ve oldukça iyi devam eden dizisi Elimi Bırakma çok seviliyor. Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert'in paylaştığı dizi Pazar akşamlarının favori yapımlarından...

Reyting listelerinde pazar akşamının zirvesinde oturan Elimi Bırakma, Fox TV'nin iddialı dizisi Savaşçı başladığından beri liderliğini kaybetti. 

Geçtiğimiz hafta Savaşçı'nın 52. bölümü yayınlanmamıştı ve bunu fırsat bilen Elimi Bırakma hem total grubunda hem de Ab grubunda zirveye yerleşmişti. 


Fakat dün akşam Savaşçı'nın da ekranlara gelmesiyle dizi yine birinciliği kaptırdı. Dün akşam Totalde Savaşçı ve AB grubunda da O Ses Türkiye birinci oldu. Elimi Bırakma’nın geçen hafta 1. olduğu total grubunda ise dizinin 5. sıraya gerilemesi şaşırtıcı bir detaydı.

AB grubunda da zirveyi O Ses Türkiye'ye kaptıran Elimi Bırakma, 2. sıraya yerleşti.

Özellikle Savaşçı dizisiyle büyük bir rekabet içinde olan Elimi Bırakma'nın ilerleyen haftalarda durumu nasıl olacak hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR