Eljif Elmas İnter'de! Elif Elmas İnter'e Satıldı Bonservisi Dudak Uçuklattı!

Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusu Eljif Elmas İnter'de! İnter Eljif Elmas için Fenerbahçe'ye reddedilemeyecek bir teklifte bulundu! Eljif Elmas, yeni sezonda İtalya'da forma giyecek!

Eljif Elmas İnter'de! Elif Elmas İnter'e Satıldı Bonservisi Dudak Uçuklattı!
Yayın Tarihi: 31.05.2019 22:12:00

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas, yeni sezonda İnter forması giyecek! İnter, Fenerbahçe'ye genç yıldız Eljif Elmas için 11 milyon euro bonservis bedeli önerdi! Başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal transfere anında onay verdi! Eljif Elmas için gelen 11 milyon euroluk teklif Fenerbahçe'nin transferde elini de güçlendirmiş olacak. Eljif Elmas'tan gelecek 11 milyon euro ile 1 forvet + 1 orta saha için kaynak yaratılmış olacak.

Elif Elmas'ın menajeri geçtiğimiz günlerde Tutto Mercato’ya konuştu. Menajer Gardi, “Eljif Elmas, gelişime açık. İtalya onun için iyi bir seçenek. Lazio, İnter ve Napoli onu istiyor." demişti.

ELJİF ELMAS FENERBAHÇE'DE BEKLENENİ VEREMEDİ


Fenerbahçe'de Aykut Kocaman döneminde transfer edilen Eljif Elmas, ilk sezonlarında bekleneni vermekten uzak bir performans gösterdi. Ersun Yanal'ın gelişiyle sık sık forma şansı bulan genç oyuncu değerini katlamayı başardı. 

Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı İnter'e 11 milyon euroluk bonservis bedeli ile gönderdi. Tarafların kısa sürede resmi sözleşmeyi imzalaması ve Eljif Elmas'ın da sözleşmeyi imzalamak, sağlık kontrollerinden geçmek için Milano'ya gitmesi bekleniyor. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR