Eljif Elmas Napoli'de Elif Elmas transferinden Fenerbahçe ne kadar kazandı

Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusu Eljif Elmas Napoli'ye satıldı. Napoli Elif Elmas'ı transfer etti. Uzun süredir Eljif Elmas için kapıda bekleyen Napoli yüksek bir bonservis bedeliyle transferi tamamladı. Fenerbahçe'nin kasasına kaç para girecek?

Eljif Elmas Napoli'de Elif Elmas transferinden Fenerbahçe ne kadar kazandı
Yayın Tarihi: 12.07.2019 23:54:00

Napoli, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Elif Elmas'ı transfer etti. Transfer döneminin başından beri Eljif Elmas için Fenerbahçe'nin kapısını aşındıran İtalyan ekibi Napoli, Eljif Elmas transferinde mutlu sona ulaştı. 19 yaşındaki genç orta saha için ilk teklifini güncelleyen Napoli, Fenerbahçe ile anlaştı ve Eljif Elmas Napoli'nin yolunu tuttu.

Napoli, Eljif Elmas için kesenin ağzını açtı ve 16 milyon euro + 4 milyon euro bonus toplamda 20 milyon euro bonservis bedeliyle transferi noktaladı. Fenerbahçe, mevcut mali koşullarda Elif Elmas için gelen 20 milyon euroluk teklifi kabul etti. Transfer döneminde Fenerbahçe'nin elini bir hayli güçlendirecek 20 milyon euroluk Elif Elmas transferinde iş, artık Elif'in Napoli'ye resmi imza atmasına kaldı.


ELJİF ELMAS YUVADAN UÇTU YERİ DOLACAK 

Ersun Yanal'da 19 yaşındaki Makedon oyuncunun 20 milyon euroya satışına onay verdi. Eljif Elmas transferinden kazanılan gelirin bir kısmı transfer bütçesinde kullanılacak ve Fenerbahçe, orta sahaya genç ve dinamik yeni bir "Eljif" daha katacak. 

Eljif Elmas, önümüzdeki sezondan itibaren Napoli'de forma giyecek. İtalyan devi Napoli'de Carlo Ancelotti, ne olursa olsun Elif Elmas'ın transfer edilmesini istiyordu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR