Emekli Bayram İkramiyesi Hesaplarda Bağkur ve Emekli Sandığı ikramiye ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı öncesi SSK'dan emekli olanlar 1000 TL bayram ikramiyelerini hesaplarında gördü! 8 Ağustos Perşembe günü itibariyle SSK emeklilerine ikramiye ödemesi yapıldı. Peki Bağkur ve Emekli sandığı emeklileri, bayram ikramiyelerini ne zaman alacak?

Emekli Bayram İkramiyesi Hesaplarda Bağkur ve Emekli Sandığı ikramiye ne zaman yatacak?
Yayın Tarihi: 8.08.2019 15:25:00

2018 yılı Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi ödenmeye başlanan bayram ikramiyeleri, bu yılda da emeklilere ödenmeye devam ediyor. 2019 Kurban bayramı öncesi SSK emeklileri, 1000'er TL bayram ikramiyelerini aldı. Bugün, 8 Ağustos Perşembe itibariyle SSK Emeklilerine 1000 TL bayram ikramiye ödemesi yapıldı. 

Şimdi gözler Bağkur ve Emekli sandığı emeklilerinin bayram ikramiyelerine çevrildi. Bağkur ve Emekli Sandığından emekli olanlar 1000'er TL bayram ikramiyelerini ne zaman hangi tarihte alacak? Bu soru yanıt arıyor.

BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bağkur ve Emekli Sandığından emekli olanlar, 1000 TL bayram ikramiyelerini, Arefe gününden bir gün önce, 9 Ağustos 2019 Cuma günü alacaklar. SSK emeklileri ise, 8 Ağustos Perşembe yani bugün 1000'er TL ikramiyelerini hesaplarında gördüler. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR