Denizbank’tan Size Özel Borç Kapatma Kredisi! Çok Uygun Kredi Fırsatı Kaçırmayın!

Denizbank, yüksek faiz oranlarıyla kredi kullanan vatandaşlar için borç kapatma kredisi olanağı sunuyor.

Denizbank’tan Size Özel Borç Kapatma Kredisi! Çok Uygun Kredi Fırsatı Kaçırmayın!
Yayın Tarihi: 30.11.2020 22:30:00

Denizbank, yüksek faiz oranlarıyla kredi kullanan vatandaşlar için borç kapatma kredisi olanağı sunuyor.Yüksek faiz oranlarıyla kredi kullanan vatandaşlar için borç kapatma kredisi olanağı sunan bankalar bulunuyor. Bu bankalar tarafından sağlanan kredi olanaklarında en düşük faiz oranlarından bir tanesine sahip olan banka ise Denizbank.

Denizbank müşterilerinin borçlarını yapılandıran bu alanda özel bir kredi sağlayan bankalardan bir tanesi.  Yüksek faiz oranlarıyla daha önceki dönemlerde kredi kullanan müşterilerine daha uygun oranlar ile kredi sağlayan Denizbank'ın emeklilere özel başka bir kredi kampanyası yer alıyor. Emekli müşterilerinin borçlarını yapılandıran bankanın sunduğu oranlar ise yüzde 1.09'dan başlıyor.

KREDİ FAİZ ORANLARI

12 ay vadeli Denizbank borç transfer kredisi faiz oranı yüzde 1.09 olarak uygulanacak. Ancak müşteriler ödemelerini 24 ay vade ile yapmak istediklerinde faiz oranı yüzde 1.26 olarak uygulanacak. 36 ay vadeli krediler için ise faiz oranı yüzde 1.31 olarak ilan edildi.


EMEKLİLERE ÖZEL BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Denizbank emekli maaş müşterisi olan veya önümüzdeki 3 yıl boyunca maaşını Denizbank bünyesinden alacağını taahhüt eden müşterilerinin daha önceki kredi borçlarını kapatıyor.  Bankanın sağladığı oranlar sadece emekli ve maaş müşterileri için geçerli. Bunun dışında aynı kredi paketi diğer müşteriler için kişiye özel faiz oranlarıyla sağlanıyor. Denizbank'ın emekli müşterileri için açıkladığı kredi özellikleri ise şöyle;

KREDİ KULLANIM ÖZELLİKLERİ

Denizbank emekli maaş müşterilerine sunduğu kredi olanağında 3 ayrı ödeme planı sunuyor. Kısa vadeli ödenecek krediler için daha düşük faiz oranıyla borç kapatma kredisi imkanı sunan banka, yüksek vadeli ödeme planları için daha yüksek oranda kredi imkanı sunuyor.

Denizbank'ın kredi faiz oranları aşağıda yer alan oranlar üzerinden sağlanırken en uzun ödeme süreci 36 ay olarak uygulanıyor. Bankanın sağladığı bir diğer özellik ise kredi kullanımlarında kefil veya diğer herhangi bir şart talep edilmemesi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR