Emeklilere müjdeli haber geldi! Süper Promosyon! Bankalar emekli olan kişilere yüksek promosyon dağıtıyor

Bilindiği üzere ülkemizde her yıl binlerce kişi emekli olmaktadır. Bu emekli olan kişiler ise yıl içerisinde çeşitli avantajlara sahip olmaktadır. Bu avantajlar ise bayramda alınan ikramiyeler ve bankaların sağladığı promosyon tutarları şeklinde sıralanmaktadır. Genel olarak ise bankaların sağladığı

Emeklilere müjdeli haber geldi! Süper Promosyon! Bankalar emekli olan kişilere yüksek promosyon dağıtıyor
Yayın Tarihi: 8.10.2020 11:00:00

Bilindiği üzere ülkemizde her yıl binlerce kişi emekli olmaktadır. Bu emekli olan kişiler ise yıl içerisinde çeşitli avantajlara sahip olmaktadır. Bu avantajlar ise bayramda alınan ikramiyeler ve bankaların sağladığı promosyon tutarları şeklinde sıralanmaktadır. Genel olarak ise bankaların sağladığı promosyon değerleri çok daha yüksek olmaktadır. Her emeklinin kendi bankasına göre değişken tutarlarda olan bu promosyonlar yılın belirli dönemlerinde emeklilere sağlamaktadır. Geçimini zor bir şekilde devam ettiren ve birçok ekonomik sıkıntı çeken emekliler bu promosyonlarla birlikte çok daha rahat bir ay geçirebilmektedir.

Bankaların sağladığı bu promosyon değerinden söz edecek olursak oldukça değişken tutarlardan bahsedebiliriz. Bu promosyon değerleri ise bankadan bankaya göre değiştiği gibi emekli maaşının tutarına göre de değişmektedir. Bu noktada emekli maaşının alındığı banka farklı maaş aralıklarında farklı promosyon tutarları sağlayabilmektedir. Bütün bu promosyon tutarları ile ilgili de direkt olarak maaş alınan banka ile görüşülmesi gerekmektedir. Daha sonrasında ise alınacak olan promosyon miktarı belli olmaktadır. Özellikle bu yıl geçirilen korona virüs salgını neticesinde bankalar bu promosyonlara çok daha ağırlık vermiştir. Herkesin geçim sıkıntısı çektiği ve işten çıkarmaların yaşandığı bu dönemin daha güzel şekilde
atlatılabilmesi için her banka diğer yıllara göre daha yüksek promosyonlar sağlamaktadır.

HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON TUTARI ÖDÜYOR?

Tek tek bankaların sağladığı promosyon tutarlarından söz edecek olursak Akbank maaş değerlerine göre 500, 625 ve 750 TL promosyon ödemesi yaptığını söyleyebiliriz. Bunun yanında Denizbank ise yine emeklilerin maaş tutarlarına göre 675, 850 ve bin lira gibi promosyonlar ödemektedir. Eğer Denizbank’a emekli yakınlarını yönlendiren kişiler olursa da bu kişilere de ek 100 lira ödeme yapılmaktadır.


Fibabanka promosyon tutarlarından söz edecek olursak maaş değerlerine göre 500, 625 ve 750 TL gibi promosyonlar sağladığını söyleyebiliriz. Bunun yanında Garanti BBVA da emekli maaşlarına göre 750, 875 ve bin lira gibi ödemeler yapmaktadır. Diğer dijital kanallardan başvuru yapan kişilere de 50, 125 ve 200 lira ödemeler sağlanmaktadır. İNG Bank da 750 TL’ye kadar ulaşan promosyon tutarlarını emeklilere ulaştırmaktadır. Bunun yanında farklı olarak aylık 750 TL harcama yapan kişilere de her ay için 50 TL ödeme yapmaktadır. Dolayısıyla 3 yıl için 2 bin 550 lira gibi bir promosyon İNG Bank’tan alınabiliyor.

İŞ BANKASI, ŞEKER BANK, HALK BANK VE ZİRAAT BANKASI PROMOSYON TUTARLARI

İş Bankası emekli promosyon tutarları emekli maaşlarına göre 750, 875 ve bin lira gibi değerlerde olabilmektedir. Bunun yanında Şeker Bank ise 500, 625 ve 750 TL gibi promosyon ödemeleri yapmaktadır. Fakat 2 ödeme talimatına da 150 lira ödeme sağlayabilmektedir. Emekli yakınını bankaya getiren kişiye de ek 150 lira ve bin lira tutarında alışveriş yapana da ek 20 lira ödeme imkânı vermektedir.

Halk Bank promosyon tutarlarından söz edecek olursak emekli maaş değerlerine göre 500, 625 ve 750 lira gibi ödemeler sağladığını söyleyebiliriz. Son olarak ise Ziraat Bankası’nın da aynı değerlerde olup 500, 625 ve 750 TL gibi ödemeler yaptığını belirtebiliriz. Tamamen herkesin maaş tutarına göre değişkenlik gösteren bu promosyonlar herkeste farklı olmaktadır. Bunun yanında bazı bankaların sağladığı ek ücretler ve koşullar da tamamen birbirinden ayrı olmaktadır. Bu noktada her banka için ayrı ayrı görüşmeler sağlayarak bütün koşulları öğrenmek gerekmektedir. Herkes kendi maaşını aldığı bankadan bu promosyonları alabilecektir.
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR