Emrah, Aşk ve Maviye veda etti!

ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi, dün 74. bölümüyle ekranlara geldi. 74. bölümde dizide bir ayrılık yaşandı.

Emrah, Aşk ve Maviye veda etti!
Yayın Tarihi: 20.10.2018 13:15:00

Başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı Aşk ve Mavi, Cuma akşamları ekranlara geliyor. 3 sezondur ekranlara gelen dizi oldukça iyi bir şekilde ilerlerken şaşırtan ayrılık haberleri herkesi şaşırtmıştı.

Dizinin başrol oyuncusu Emrah, istediği zammın geri çevrilmesi üzerine diziden ayrılma kararı almıştı. Hal böyle olunca Ali Göreçki karakterine hayat veren Emrah, diziden 74. bölümde ayrıldı.

Aşk ve Mavi 74. bölümde neler yaşandı?


Ali, Cemal ve Yükseli bir arada görünce aralarındaki ilişkiyi öğrenmeye çalışır. Elmas çocuğu olmadığı için çareler aramaya başlar. Hamile ve çocuğuna bakamayacak durumda olan bir kadın bulur. Kadını çocuğu doğurmasını ve kendisine vermesi için ikna eder. Elmas, hamile olduğunu tüm konağa duyurur. Cemal, Ali'nin kendisini takip ettiğini farkeder. Yüksel'le birlikte kardeşini atlatmak için bir plan yaparlar. Ama planlar suya düşer ve sır perdesi aralanır. Cemal iyice köşeye sıkışmıştır ama son hamlesini henüz yapmamıştır.

Kadrodaki yeni isim: Keremcem

Emrah'ın kadrodan ayrılmasıyla diziye uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Keremcem dahil oldu. Ünlü oyuncu 75. bölümde diziye Fazıl Görekçi’nin gayrimeşru oğlu Yaman olarak katılacak.

Emrah'ın gidişinin nasıl yankılanacağını, Keremcem'in gelişiyle dizide neler değişeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR