Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık başka bir erkekle sarmaş dolaş (Yağmur Aşık kimdir)

Eski futbolcu Emre aşık'ın dertleri bitmiyor. Yağmur Aşık kimdir? Nereli merak ediliyor. Yağmur Aşık geçtiğimiz günler eşini FETÖ suçlaması yapmış ardından özür dilemişti. Yağmur Aşık kimdir? Nereli, kaç yaşında merak ediliyor.

Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık başka bir erkekle sarmaş dolaş (Yağmur Aşık kimdir)
Yayın Tarihi: 8.02.2019 11:42:00

Magazin gündeminde her gün olay olan Emre aşık ve Yağmur Aşık çifti bir kez daha gündemde. Daha önce bir feribotta yaşanan kavga nedeniyle gündemden düşmeyen çift, geçtiğimiz hafta Emre aşık'ın boşanacağım açıklaması sonrası kendisini emniyette bulmuştu. Çünkü Yağmur aşık, Emre Aşık'ın fETÖ bağlantısı olduğunu açıklayacağını dile getirdi. Bu olaydan hemen sonra Yağmur Aşık, eşine çok kızdığı için yalan söylediğini dile getirdi ve olay kapandı. İşte yine Yağmur Aşık yine olay. Yağmur AŞık bu sefer bir erkekle sarmaş dolaş yakalandı.

Yağmur Aşık erkekle sarmaş dolaş

Yağmur Aşık'tan başka bir erkekle sarmaş dolaş görüntüleri herkesi rahatsız etti. Ancak kardeşim dediği kişi neden yüzünü kapattı çözülmedi. 3 çocuğu bulunan Yağmur Aşık, mekanın reklamı diyor ancak mekanın ismi belli değil.


Yağmur Aşık'tan açıklama

Yağmur Aşık'tan açıklama;  "gece mekanda kollarında dans ettiği erkekle görüntülenince panikle yüzünü saklayan Aşık, yayındaki kişinin 'kardeşi gibi' olduğunu savundu. Genç kadın, dün Instagram'da şu mesajı paylaştı: "Yanımdaki insan kardeşimden öte sevdiğim can dostumdur. Ben eşimden habersiz hiçbir kişiyle görüşmem de eğlenmem de, bir yere de gitmem." Bunun üzerine sosyal medyada topa tutulan Aşık'a "Bu nasıl kardeşlik!" yorumları yapıldı. Emre Aşık ise olayla ilgili sessizliğini koruyor…."

Yağmur Aşık kimdir?

Yağmur Aşık, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen milli futbolcudur. Yağmur Aşık ve Emre aşık bir çok olaya beraber karışmıştı. Emre Aşık henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR