Emre Mor Galatasaray transferinde son dakika Transfer iptal mi oldu?

Milli futbolcu Emre Mor'un Galatasaray'a transferinde pürüz mü çıktı? Emre Mor Galatasaray transferi iptal mi oluyor? Celta Vigo kulübü tarafından hazırlık kampına dahil edilen Emre Mor'un Galatasaray'a transferindeki son durumu sizler için hazırladık...

Emre Mor Galatasaray transferinde son dakika Transfer iptal mi oldu?
Yayın Tarihi: 15.07.2019 13:00:00

Galatasaray'ın peşinde olduğu yıldız oyuncu Emre Mor, bugün Celta Vigo'nun sezon öncesi hazırlık kampına dahil edildi. Galatasaray'a kiralık olarak transfer olması beklenen Emre Mor'un, kadro dışı kaldığı Celta Vigo'da tekrar kampa dahil edilmesi, Emre Mor'un Galatasaray'a transferinde sorun mu çıktı? Emre Mor transferi gerçekleşmiyor mu? Sorularını da beraberinde getirdi. 

Emre Mor, geçtiğimiz günlerde menajeriyle birlikte İstanbul'a gelerek Galatasaray'la transfer görüşmesi yapmıştı. Transfer görüşmesinin ardından Emre Mor'un bir menajerlik şirketiyle anlaşma yaptığı ancak daha sonra bu şirketi aradan çıkartmak istediği ve şirketin, Emre Mor ile Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet edeceği iddiaları gündeme gelmişti. Emre Mor, bugün de Celta Vigo'nun kampına dahil edildi.

CELTA VİGO EMRE MOR'U TAKİPTEN ÇIKARDI KAMPA DAHİL ETTİ 


Celta Vigo resmi Instagram hesabı, oyuncusu Emre Mor'u takip etmekten vazgeçti. Emre Mor'u takipten çıkaran Celta Vigo kulübünün oyuncuyu hazırlık kampına dahil etmesi, Emre Mor'u bedelsiz göndermek istememesine yoruldu.

Celta Vigo, tarihinin en büyük bonservis bedelini ödeyerek, tam 13 milyon euroya transfer ettiği 21 yaşındaki Emre Mor'u iyi bir bonservis bedeliyle satmak istiyor. Disiplinsiz hareketleri ve son dönemdeki özel yaşantısıyla gündeme gelen Emre Mor için bonservis bedeli ödemeye hiç bir kulüp yanaşmıyor. 

Galatasaray'ın Emre Mor transferi için beklemeye geçtiği ve hiçbir şekilde fiyat arttırmayacağı öğrenildi. Emre Mor'un transferi için Celta Vigo'ya %50-%50 satıştan pay teklifi sunuldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR