Emre Mor Galatasaray'a Transfer oldu Galatasaray Ne Kadar Bonservis ödeyecek

Galatasaray, milli futbolcu Emre Mor'u transfer etti. Emre Mor Galatasaray'da! Galatasaray Celta Vigo'ya Emre Mor için ne kadar bonservis ödeyecek? Emre Mor için KAP açıklaması geldi mi?

Emre Mor Galatasaray'a Transfer oldu Galatasaray Ne Kadar Bonservis ödeyecek
Yayın Tarihi: 10.07.2019 14:25:00

Galatasaray'da yoğun transfer hareketliliği sürüyor. Son bomba Emre Mor oldu. Vedat Muriç'i Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, yeni transfer harekatında Emre Mor'u transfer etti. Celta Vigo'da forma giyen milli futbolcu, takımının yeni sezon hazırlık kampına alınmamıştı. Galatasaray'da Fatih Terim, Emre Mor'un transfer edilmesini çok istiyordu.

Galatasaray'la transfer görüşmesi için İstanbul'a gelen Emre Mor ile anlaşma sağlandı. Celta Vigo kulübü de 13 milyon euroya transfer ettiği Emre Mor'a takım bulmasını iletmişti. Celta Vigo, Galatasaray'dan bonservis bedeli talep etse de Cimbom, Emre Mor için bonservis ödemeye yanaşmıyor. 

GALATASARAY CELTA VİGO'YA EMRE MOR İÇİN NE KADAR ÖDEYECEK?


Galatasaray, Emre Mor transferi için Celta Vigo'ya bonservisten farklı bir teklif sundu. Emre Mor için hiç bonservis bedeli ödemeyecek olan Galatasaray, Emre Mor'un satışı halinde elde edilen bonservis bedelinin %50'sini Celta Vigo kulübüne ödeyecek.

Celta Vigo'da sık sık disiplinsiz davranışlarıyla gündeme gelen ve özel hayatında iniş çıkışlar yaşayan Emre Mor'u Galatasaray'a göndermeye sıcak bakıyor. Sürekli kadro dışı kalan Emre Mor'u göndermek isteyen Celta, Galatasaray'ın bu teklifini kabul etti.

Galatasaray, Emre Mor'u kısa sürede KAP'a bildirmesi bekleniyor. Başkan Mustafa Cengiz'de transferin bittiğini doğrulayan açıklamalar yapmış, Kap açıklamasının beklenmesini istemişti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR