Emre Mor Galatasaray'da! Galatasaray Emre Mor'u KAP'a bildirecek

Galatasaray milli futbolcu Emre Mor'u transfer etti! Borussia Dortmund'dan Celta Vigo'ya giden ve Celta Vigo'da bekleneni veremeyen Emre Mor, Galatasaray'a transfer oldu! Galatasaray'ın Emre Mor'u birazdan KAP'a bildirmesi bekleniyor.

Emre Mor Galatasaray'da! Galatasaray Emre Mor'u KAP'a bildirecek
Yayın Tarihi: 8.07.2019 17:08:00

Galatasaray Emre Mor transferini tamamladı. Yeni sezon öncesi transfer harekatını sürdüren Galatasaray, milli futbolcu Emre Mor'u kiralık olarak kadrosuna kattı! Yeni sezon öncesi Celta Vigo kulübü tarafından sezon öncesi kampına dahil edilmeyen milli futbolcu Emre Mor, yeni sezonda Galatasaray forması giyecek! 

Borussia Dortmund'dan 13 milyon euro bonservis bedeliyle İspanyol ekibi Celta Vigo'ya transfer olan ve Celta Vigo'da disiplinsiz hareketleri nedeniyle sık sık kadro dışı kalan Emre Mor, Galatasaray'a geliyor. Fatih Terim'in transfer edilmesini istediği yetenekli kanat oyuncusu Emre Mor, tekrar kendini bulmak ve yeteneklerini sergileyebilmek için yeni bir maceraya sıcak bakıyordu.

GALATASARAY'IN EMRE MOR'U KAP'A AÇIKLAMASI BEKLENİYOR 


Yepyeni bir sayfa açıp kariyerinde yükselişe geçmek isteyen Emre Mor, Milli Takımdan hocası Fatih Terim ile çalışmak için sabırsızlanıyor. Gelecek sezon Galatasaray'da forma giymeyi çok isteyen Galatasaray, kulüplerin anlaşmasını bekliyordu. 21 yaşındaki futbolcuyu gözden çıkaran Celta Vigo, Emre Mor'un Galatasaray'a 1 yıllığına kiralanmasına izin verdi.

2017 yılında Celta Vigo tarihinin en yüksek bonservis bedeli ile 13 milyon euro bedelle transfer edilen Emre Mor, İspanya'da hayal kırıklığı yaratmıştı. Milli Futbolcu sık sık özel hayatıyla gündeme gelmiş ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle bir kaç kez kadro dışı bırakılmıştı. 

EMRE MOR'DAN İNSANLIK AYIBI ÇALIM






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR