Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? Vizyonda

Son zamanların en ünlü Youtube ve sosyal medya fenomeni Enes Batur, şöhretinin hikayesini senaryoya dökerek bir film haline getirdi. Çok konuşulan filmin baş rollerinde ise yine bir çok sosyal medya fenomeni yer alıyor.

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? Vizyonda
Yayın Tarihi: 19.01.2018 17:39:00

Reynmen, Kafalar gibi Türkiye’nin sevilen Youtuberları filmde rol aldı

Youtube kanalında 5,9 milyon takipçisi ile büyük bir kitleye ulaşan Enes Batur'un ilk sinema filminde Bekir Aksoy, Ceyda Düvenci, Ceyhun Yılmaz ve Kerem Fırtına gibi güçlü oyuncuların yanı sıra Reynmen (Yusuf Aktaş), Kafalar adlı kanalının fenomen isimleri Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı ile Başak Karahan, Uras Benlioğlu, Baturay Anar, Şeyda Erdoğan, Burak Güngör, Kaya Giray gibi sevilen Youtuberlar rol aldı. Eren Medya - ILS Vision yapımcılığında çekilen filmin yönetmenliğini Kamil Çetin yaptı.



Tam bir aile komedisi: Argo yok, gülmece var

Enes Batur’un hayatından yola çıkılarak senaryolaştırılan filmde; bir çocuğun Youtuber olma hayali ile ailesinin gelecek endişesi arasında kalması ve bir yıldıza dönüşme serüveni eğlenceli bir dille anlatılıyor. Filmi galada seyreden aileler; 7 yaş ve üzeri tüm çocukların rahatlıkla izleyebileceği, argosuz, eğlencesi ve gülmecesi bol bir yapım olduğunu belirtiyor. Enes Batur ve filmde rol alan ünlü Youtuberlar da keyifli bir sömestri tatili geçirmek isteyen aileleri çocukları ile beraber Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmini izlemeye davet ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR