Erkan Erzurumlu kimdir? Ziynet Sali eşi kim nereli?

Erkan Erzurumlu kimdir? Ziynet Sali sevgilisi eşi Erkan Erzurumlu nereli, kaç yaşında merak ediliyor. Ziynet Sali yeni sevgilisi Erkan ERzurumlu nereden tanıyoruz.

Erkan Erzurumlu kimdir? Ziynet Sali eşi kim nereli?
Yayın Tarihi: 26.04.2019 20:30:00

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali ile evlenme kararı alan sevgilisi Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan Erzurumlu, internette kullanıcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Ziynet Sali ile uzun soluklu birlikteliği evlilikle taçlanacak olan Erkan Erzurumlu'nun hayatı, biyografisi merak ediliyor. Biz de bu yazımızda Ziynet Sali'nin müstakbel eşi Erkan Erzurumlu'yu sizler için araştırdık, iyi okumalar...

İnternette Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan Erzurumlu nereli? Erkan Erzurumlu kaç yaşında ve Ziynet Sali ile ne zaman evleniyor? soruları araştırılmaya başlandı. Ünlü şarkıcı Ziynet Sali'nin gitaristliğini yapan yakışıklı sanatçı Erkan Erzurumlu, Ziynet Sali ile uzun süredir birlikteydi. Çift, evlenme kararı almıştı. Erkan Erzurumlu ile Ziynet Sali kısa süre sonra nikah masasına oturacak. Ziynet Sali'den 10 küçük yaş olmasına karşın büyük bir aşkla birbirlerine bağlanan çift yakında evleniyor. Peki Erkan Erzurumlu kimdir, nereli, kaç yaşında ne zaman evleniyor?

ERKAN ERZURUMLU KİMDİR?

Erkan Erzurumlu Ziynet Sali'nin yeni aşkıdır. Erkan Erzurumlu gitaristlik yaparak geçimini sağlamaktadır. Uzun süredir Ziynet Sali ile birlikteliği devam eden gitarist, Sevgililer gününde Ziynet SAli'ye evlenme teklifi etti. Kendisinden 10 yaş büyük olan sevgilisi Ziynet Sali ile yakın zamanda nikah masasına oturacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR