Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl'in Samimi Fotoğrafı Sosyal Medyada Olay Oldu

Oyuncu Erkan Petekkaya ile Sinan Akçıl'in Miami'de çekilen ilginç fotoğrafı, sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl'in Samimi Fotoğrafı Sosyal Medyada Olay Oldu
Yayın Tarihi: 30.10.2017 17:44:00

Şu sıralar Fox tv'de yayınlanan Kayıtdışı adlı dizide oynayan Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından yakın dostu popçu Sinan Akçıl'la  Miami'de çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

'Hatıra' notu ile paylaşılan kare sosyal medyada olay oldu. Fotoğrafta birbirlerine duygulu bir şekilde bakan ikilinin bu fotoğrafı 'fazla samimi' bulundu. 

"CİNSEL TERCİHLERİNİ BİLMESEM..."

Şarkıcı Ömür Gedik bu pozu, "Çok şekerler ya. Cinsel tercihlerini bilmesem deli gibi seven iki aşık derdim. Öyle güzel bakmışlar birbirlerine. Bu bakışların darısı sevgililerinin, eşlerinin başına." şeklinde yorumladı.

Cengiz Semercioğlu ise bu kare için; "Hahaha bence haftanın değil, yılın fotoğrafı! Arkadaşlıkları eskiye dayanan bir ikili ama bu fotoğraf benim diyen sevgilileri kıskandıracak cinsten olmuş. Bakışlar, romantizm, fonda  Miami görüntüsü falan. Kim görse bu çift olmuş der! Tanımasam ben bile derdim." ifadelerini kullanırken Onur  Baştürk; "Brokeback Mountain" filminin  Miami versiyonu gibi duruyor fotoğraf. Filmin karakterleri Ennis ve Jack, Miami'de evlilik yıldönümlerini bir yemekle kutlamış, tekneyle otele giderken de bu pozu çektirmişler gibi... Şimdi bu benzetmeyi yaptım diye fotoğraftaki ikili homofobik yaklaşımlar sergilemez umarım." yorumunda bulundu.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR