Erkeklerin Etkilendiği Kadın Tipleri

Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır ama nasıl bir kadın vardır merak konusudur. İlk görüşte mi yoksa ilk öpüşte mi aşık olursunuz bilemem ama erkeklerin asla hayır diyemeyeceği kadın tiplemelerini sıralıyorum hadi bakalım.

Erkeklerin Etkilendiği Kadın Tipleri
Yayın Tarihi: 20.08.2019 15:15:00

Tedirgin Oluşları

Klasik Türk dizilerinden de anlaşılacağı üzere erkekler ürkek ve tedirgin kadınları severler. Kadınaların ürkek halleri erkekleri daha da güçlü kıldığına inandıkları için kendisine yardım eli uzatan kadınlarımızı geri çevirmeden büyük bir kahramanlık yapmayı da çok severler. Kadının sürekli olarak korkması değil elbette ki konu. Kadının arada bir ürkek halleri erkeğin içindeki korumacı tavrını öne çıkartarak o kişiye yardım etme dürtüsünü tetikler. 

Dağınık Topuz

Bakımlı kadını kim sevmez ki dağınık topuz derken saç baş bir yanda saldım çayıra mevlam bayıra hobaa değil. Kadın yine bakımlı olur sadece bazı zamanlar daha salaş görünümü ile özellikle evde temizlik zamanı yapılan, uğraşılsa da yapılamayan o dağınık topuza erkekler bayılır. Bu durum erkeklerde, kadına daha rahat davranmasını ve daha çok kadını benimsemesini sağladığındandır. Birçok erkek bunun kendilerine verilen büyük bir şans olduğunu ve sevdiği kadını her haliyle bilmesine vesile olduğunu savunuyordur. Makyajsız, fönsüz ve biraz salaş doğal halli kadınları seviyorsunuz beyler açık konuşalım. 

Kamuflaj Giyim

Kıyafet, giyim bir erkeğin kadında ilk dikkat ettiği şeylerden biridir. Tarzı olan ve giyinmeyi seven kadınlar 1-0 daima öndedir. Vücudunu tanı ve onu ön plana çıkar. Erkeklere çekici gelen kıyafetlerden biri ise hiç kuşkusuz kamuflaj kıyafetler. Kadının sert ve haşin olduğu algısına kapılabiliyorlar ya da erkekler kendileri ile ortak ilgi alanlarını paylaşan kadınları çekici buluyor ya da her ikisi de olabilir. Haşin, sert ve kendiniz ile ortak paylaşımları olan bir kadın. Tadından yenmez.

Gözlük

Nedeni hala tam olarak çözülememiş gizli bir çekicilik formülüdür. Kadınların belli bir kısmı gözlük takmayı dahi sevmezken erkekler gözlüklü kadınları çok çekici buluyor. Özellikle TV karşısında gözlüklü kadınlar, erkekler için bir numaradır. 

Aksanlı Konuşma


Aksan derken ilk akla Rusya gelmesi. Sen istiyor duj verecek 100 dolar. Amma çekici değiller mi üstüne üstlük o tatlı aksanları ile de hem çekici hem güzel hem de tatlı olabiliyorlar. Bu durumun tatlı olduğunu düşünüp, özellikle de bazı kelimeleri tekrar tekrar telaffuz etmenizi isterlerse, şaşırmayın. Sizi gidi şirin aksanlı kadınlar.

Makyaj 

Arada bir de olsa kadınları makyaj yaparken izlemek erkekleri mutlu ediyor. Sevdiği kadını gözleri önünde güzelliğine güzellik kattığını görmek. Çirkin kadın yoktur makyajsız kadın vardır.

Vücut Çatlaklıkları

Kadınların en büyük şikayetlerinden olan çatlaklıklar aslında hiç o kadar da dert edilecek bir durum değildir. Çatlaklar anca çocuğundan izler taşıyan eşine hayranlıkla bakmasını sağlar. Bu durumu sevmesi bir kenara çekici dahi buluyorlar. Ah sizi gidi duygusal erkekler. 

Dövme

Çekici kavramının diğer bir adıdır. Kadınların kıvrımlı vücut hatlarında ince ince işlenmiş  o muhteşem dövmeler erkeklerin aklını başlarından alır.  İnce işlenmiş, zarif bir dövme, özellikle sırt, kuyruk sokumu, göğüs veya bel bölgelerindeyse erkeklere oldukça çekici gelmektedir.

Kırmızı Ruj

Kırmızı ruj erkeklerin hayır diyemeyeceği bir durumdur. Diğer rujlara istinaden erkekler kırmızı ruj süren kadınlara 10 saniye baktıkları saptanmıştır. Kırmızının her tonu.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR